Zdravím,
Po nějaké době něco hledám na Aukru a najednou na mě vyskočí ukrajinský výsledky či co? Když vyhledám např. iphone, r9 280x atd. Nedělá to u všeho. Dělá to jen mě? viz. příloha. Nebo mám něco špatně nastavený? Jako byl jsem na aukru naposledy někdy před měsícem, tak jestli něco nezměnili nebo tak, protože tohle mě fakt vadí.
Aukro.cz - ukrajina či co??
Aukro.cz - ukrajina či co??
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Aukro.cz - ukrajina či co??
Dělá mi to taky, asi to tak má být.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Je to dost otravný, když si chci něco najít a vylítne mi tam azbuka 

AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Kdyz tam ukrajinsky prodejce zada ceny v hrivnach, co by to melo jineho ukazovat?
U ceskych prodejcu to ukazuje koruny.
U ceskych prodejcu to ukazuje koruny.
Neprodává to tam nějaký Ukrajinec? Tomu by odpovídalo že se cena zobrazí v jeho měně a k ní přibližný přepočet. Aukro je mezinárodní a aukce je možné zadat i mezinárodně.
Azbuka není problém, navíc je to písmo které pochází tady od nás, takže bysme ho tu měli zvládat také, ne?
Azbuka není problém, navíc je to písmo které pochází tady od nás, takže bysme ho tu měli zvládat také, ne?

Naposledy upravil(a) faraon dne 06 led 2016 20:17, celkem upraveno 1 x.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Jasne ze prodejci jsou ukrajinci - Lvov, Charkov, Kijev 
Staci vypnout ve filtru kategorie co nejsou cesky.

Staci vypnout ve filtru kategorie co nejsou cesky.