Aukro-Prodej
Aukro-Prodej
Ahoj mám dotaz ohledně prodeje na aukru. Cca 2 roky zpět jsem si z aukra nechal zaslat ten kod který přijde poštou který umožňuje prodávat na aukru. Je to zdarma i když ten účet už nepoužívám? Myslím že když mi to posílali tak to mělo být zdarma. Náhodou jsem si na to vzpomněl když jsem se s kamarádem bavil o aukru. Tak se pro jistotu ptám. Děkuji za odpověď.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Aukro-Prodej
Ten kod byl pro overeni adresy. Nemel ale omezenou platnost? Zjistis po prihlaseni do aukra.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
No aukro skoro nepoužívam takže by nevadilo kdyby byl propadlý. Šlo mi jen o to abych aukru nedlužil nějáké penízeza provoz toho účtu. Takže je to komplet zdarma? Díky za odpověď.
- lamin_cz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Platíš tam jen za vystavení nebo případný prodej
- CPU: Cx6x86L-PR150+
- MB: XT PRO2
- GPU: integrovaná
- RAM: 28Mb SDRAM
Aha jasný a to funguje jak? Předtím než něco prodám tak musím zaplatit za vystavení jinak mi to to tam nepůjde dát k prodeji?
Ne. Na aukru máš ještě jeden speciální účet, který může být na nule. Když prodáš předmět, provize se odečte, dostaneš se do minusu a v ten moment aukru dlužíš. Někde v podmínkách bude napsané, do kdy to musíš zaplatit než se dostaneš do problémů. Můžeš si ale před prodejem tento účet předplatit, ale nikdy nevíš kolik, protože provize souvisí s konečnou cenou vydraženého předmětu.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nejjednodušší je být na svém "kontu" pár desetikorun v plusu, ať Aukro má z čeho ukusovat, a nemusíš - kromě se - kromě udržování tohoto plusu - o nic starat. Já tam mám necelou stovku už několik let a ta tam čeká na to, až zase budu něco prodávat . 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11