Dobrý den,
mám HP ENVY H9-1400ec a bohužel jsem si vlastní blbostí zničil MB, koupil jsem tedy novou (Asus H61M-K) a k tomu win 8.1 a ještě SSD disk 120GB, na který jsem nahrál win. Bohužel se ale nemůžu připojit na wifi, v možnostech internetu ani nemám žádnou možnost spravovat wifi, je to úplně mrtvy. Moc se v tom nevyznám a prosím o radu, už jsem četl příspěvky v mnoha forech, ale k ničemu to nevedlo
moc děkuji
nejde wifi
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde wifi
Vítej na PC-help,
nainstaloval jsi správné ovladače pro tu základní desku? Ty ovladače v sobě mají i věc, která řídí síťovou kartu a je nezbytná
nainstaloval jsi správné ovladače pro tu základní desku? Ty ovladače v sobě mají i věc, která řídí síťovou kartu a je nezbytná
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Re: nejde wifi
diky za radu, to mě nějak nedocvaklo, ale koždopádně jsem nainstaloval všechny ovladače (instAll), ale stejně jsem se nikam nepohnul, asi to všechno chytnu a hodím to z balkonu.... 
Dodatečně přidáno po 7 minutách 1 vteřině:
jako by tam snad ani wifi adapter nebyl. Bože, já fakt už nevim

Dodatečně přidáno po 7 minutách 1 vteřině:
jako by tam snad ani wifi adapter nebyl. Bože, já fakt už nevim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5467