Ahoj,
dnes nám nainstalovali nový internet, a proto jsem ho ihned šel zkusit na Steam.
Tím nastává můj problém, stahuje mi jen 2-3 sekundy a potom to nechává jen na disku,
ale včera mi to normálně šlo :)
Díky, s pozdravem, Michal.
Steam stahuje jen chvíly Vyřešeno
Re: Steam stahuje jen chvíly
Zjisti jestli to dělá jen na steamu zkus např. Origin/Battle.net/Nějaké P2P stahování
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Ahá, tak když stahuji na Google Chrome nové ovladače na Nvidia grafickou kartu, tak mi to jede v pohodě :)
Zkoušel jsem i vymazat celý steam, celý cache a přeinstalovat to, ale stále nic.
Zkusím ještě restartovat počítač, nastavoval jsem na Steamu Download Location na CZ a DE
Zkoušel jsem i vymazat celý steam, celý cache a přeinstalovat to, ale stále nic.
Zkusím ještě restartovat počítač, nastavoval jsem na Steamu Download Location na CZ a DE
OK... Zatím jsem zkusil něco na Steamu stáhnout... A bylo to bez problémů... Jedině zkusit počkat... Jednu dobu jsem měl také tyto problémy...(Jinde mi to stahovalo 10MB/s)
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Aha, super vyřešeno. Nejde mi stahování jen u hry Pay Day 2, ale když jsem si stahoval Fallout 4 tak mi to jelo na pána! :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4117
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 19:18