připojení k síti
připojení k síti
zdravím, mám prosbu. Mám doma internet v počítači přes modem. Můj telefon se vždy automaticky připojil přes wifi taktéž na tento modem. Včera doma vypadla elektřina a od té doby se telefon nemůže připojit a vůbec najít místní modem. Přitom na počítači normálně funguje? Nevím jestli tohle sem patří ale budu rád za každou pozitivní informaci. P.S. Sousedy co mají připojení k wifi to vyhledá normálně. Děkuji Lukáš :)
Re: připojení k síti
Co je to za modem (typ)? Nemáš náhodou ještě někde router, který je připojený do modemu?
Modem je vdsl comtrend vr-3026ev2 žádný jiný router k němu připojený není ... naši ho mají stabilně připojený kabelem k počítači...nikdy nebyl s tím problém aby se mi na to telefon připojil..
Takže v telefonu vůbec nevidíš WiFi aby ses připojil nebo vidíš, ale telefon se nepřipojí? Zkoušel si restartovat modem (vypnout, zapnout). Co jiný telefon/notebook, ten se připojí/vidí WiFi?
V telefonu tu wifi nevidím. (Jenom wifi sousedů mi to ukáže). Notebook se normálně připojí a normálně funguje. Ano restartovat jsem zkoušel.
V tom mobilu by jsi mel mit moznost pridat sit manualne. Zadej tam ssid stejne jako ma wifi, stejne zabezpeceni i heslo. Taky muzes zkusit apku Wifi Analyzer, jestli ti to tam tu sit vyhleda.
Možno máš iba wifi vypnutú na tom vr-3026ev2.Svieti tam led wifi ?Ak nie , tak to zapni.

-
- Pohlaví:
RIK22: Z níže uvedeného lze celkem logicky předpokládat, že wifi funguje. Pokud by nebyla zapnutá, pak by se nepřipojil notebook. Opět vstupuješ do tématu, kterému nerozumíš a zbytečně spamuješ.
Lukabr píše:V telefonu tu wifi nevidím. (Jenom wifi sousedů mi to ukáže). Notebook se normálně připojí a normálně funguje. Ano restartovat jsem zkoušel.
No čo.Prehliadol som že sa NTB pripojí.Nič sa nestalo.
-
- Pohlaví:
Jsem zvědav, jak se nič nestane, až jednou prehliadneš kamion.

U wlan switch a wps tam vlevo důle kontrolka nesvítí. A přiznám se že ani nevím jestli má svítit. Moc často na notebook nechodím. A když na telefonu zadám manuálně tu wifi tak mi to hlásí mimo dosah
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5026
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 14:14
-
-
- 2
- 2414
-
od pinzerce
16 lis 2024 13:56
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7783
-
od Renee
19 srp 2024 14:01
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5058
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
-
- 19
- 3951
-
od Fargotroniac