Packet loss Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

CHNO
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: září 15
Pohlaví: Muž

Packet loss

Příspěvekod CHNO » 24 črc 2020 20:12

Dobrý den, mám problém s vysokou odezvou a packet lossem z herních serverů League of Legends po chvíli řešení problémů s hráčskou podporou jsem se od nich dozvěděl, že většina paketů se ztratí už když signál odchází z mého pc. Problém trvá docela dlouho tak jsem už vyměnil modem ale je to stejné. Neví někdo, čím by to mohlo být ?
Router - Compal ch7465vf
Ip config - Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : DESKTOP-43PFUO8
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : home

Ethernet adapter Ethernet:

Connection-specific DNS Suffix . : home
Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) Ethernet Connection (2) I219-V
Physical Address. . . . . . . . . : D8-CB-8A-C8-18-B0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.10(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : pátek 24. července 2020 20:40:29
Lease Expires . . . . . . . . . . : pátek 24. července 2020 22:11:54
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 8.8.8.8
8.8.4.4
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled
Rychlost 300/30 Optika
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19525
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Packet loss

Příspěvekod ITCrowd » 25 črc 2020 07:31

Proč píšeš optika, když máš do modemu koax?
1. obrázek - vůbec není detekována gatewa
2. obrázek - tady už je se 100% ztrátou paketů...
ipconfig:
- proč DNS od gůgla?

Co můžeš zkusit:
1. Nasatvit DNS poskytovatele
2. Vypnout v routeru podporu IPv6 (pokud je zapnutá)
3. Přepnout do bridge módu a vyzkoušet

Pokud bude pingplotter vypadat stejně jako ty dva - pošli je providerovi.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

CHNO
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: září 15
Pohlaví: Muž

Re: Packet loss

Příspěvekod CHNO » 25 črc 2020 16:40

ITCrowd píše:Proč píšeš optika, když máš do modemu koax?
1. obrázek - vůbec není detekována gatewa
2. obrázek - tady už je se 100% ztrátou paketů...
ipconfig:
- proč DNS od gůgla?

Co můžeš zkusit:
1. Nasatvit DNS poskytovatele
2. Vypnout v routeru podporu IPv6 (pokud je zapnutá)
3. Přepnout do bridge módu a vyzkoušet

Pokud bude pingplotter vypadat stejně jako ty dva - pošli je providerovi.

Ahoj..
DNS od googlu jsem zkusil protože mi to poradila technická podpora riot games.. byla to jen zkouška už je zpátky DNS poskytovatele. IPV6 bohužel vypnout nemůžu... Ty jejich UPC routery mají prý ve Firmwaru vynucenou ipv6 a o změnu už jsem zažádal... bohužel jako běžný uživatel to přes nastavení routeru nemůžu nebo minimálně nevím jak změnit..
Bridge mode nic nezměnil.. To, že mám optiku jsem napsal protože jsem byl v tom, že je to optika ale ona je optika natažená do sklepa a do jednotlivých bytů už jde klasický koaxial. Teď se ještě koukám na network log v routeru a vidím tohle.. nevím, co to znamená takže to sem raději pošlu.. https://imgur.com/a/gAwfrwm
Providera jsem už kontaktoval..

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19525
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Packet loss

Příspěvekod ITCrowd » 25 črc 2020 17:34

1. poslední příspěvek, na který odpovídáš se necituje.
2. pokud si myslíš, že kliknu na jakýkoli odkaz, pod kterým může být bůhvíco, pleteš se. A proto se řiď pravidly a přílohy vkládej do fóra.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

CHNO
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: září 15
Pohlaví: Muž

Re: Packet loss  Vyřešeno

Příspěvekod CHNO » 25 črc 2020 17:45

1. to je to až takový problém ?
2. Potřebuju pomoc a je to jen vymrdaný imgur... ale to mi je jedno
3. měl by ses naučit nebýt úplně toxic...

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23261
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Packet loss

Příspěvekod Pic » 21 zář 2020 00:34

Přečti si skutečně pravidla tohoto fóra a také je respektuj a mimo jiné se dovíš, ve vlastním zájmu, že vulgární výrazy sem nepatří, pokud nechceš obdržet varování žlutou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém z packet loss
    od Johnyeno88 » 18 bře 2020 00:43 » v Internet a internetové prohlížeče
    8
    938
    od Johnyeno88
    18 bře 2020 13:26
  • Packet loss a výpadky internetu
    od Fleexio » 12 dub 2020 13:19 » v Internet a internetové prohlížeče
    12
    1005
    od petr22
    12 dub 2020 16:26
  • Fortnite - ping okolo 30 ms, ale packet loss 1-5 %
    od panpocitac123 » 27 úno 2020 21:45 » v Vše ostatní (inet)
    2
    978
    od ITCrowd
    27 úno 2020 21:57
  • Packet tracer, pojem
    od shockwave » 22 dub 2020 18:14 » v Sítě - hardware
    5
    323
    od shockwave
    25 dub 2020 15:57

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů