Problém s emailem
-
- nováček
- Pohlaví:
Problém s emailem
Dobrý den jsem už opravdu bezradný snad mi tu někdo pomůže mám takovej problém mám outlook email a v nastavení jsem si přidal další email a dal si ho jako hlavní a ten starý smazal a myslel jsem si že se mi to změní u všeho ostatního kde jsem ho používal na přihlášení ale bohužel se tak nestalo a když si chci změnit přihlašovací údaje např na steam tak mi to pošle ověřovací kod ale na ten starý název emailu a ten mam bohužel smazaný a na ten nový mi nic nepřijde kdyby mi byl někdo ochoten poradit budu moc vděčný snad to z mé zprávy pochopíte děkuji předem.
-
- Pohlaví:
Re: Problém s emailem
Ahoj,
pokud jsi měl ten starý e-mail u nějaké internetové služby, pak by ses tam měl dostat přes internetové rozhraní webmailu. další možnost je v outlooku "oživit" ten starý nail, outlook může mít více schránek.
pokud jsi měl ten starý e-mail u nějaké internetové služby, pak by ses tam měl dostat přes internetové rozhraní webmailu. další možnost je v outlooku "oživit" ten starý nail, outlook může mít více schránek.
-
- nováček
- Pohlaví:
Nejvíc by mi pomohlo asi to oživení starého emailu nevíte kde se to na outlooku dělá a jinak děkuji moc za odpoveď.
-
- Pohlaví:
outlooku nevládnu, ale postup je stejný, jako jsi použil u své nynější schránky. Jen musíš správně zadat přihlašovací údaje.
-
- nováček
- Pohlaví:
Právě to nejde když chci přidat účet se starým jménem tak mi to napíše toto "Tato e-mailová adresa je součástí vyhrazené domény." ale děkuji snad někdo poradí víc :(
-
- Pohlaví:
není to tento případ? https://www.zive.cz/clanky/jak-v-rodinn ... fault.aspx
-
- nováček
- Pohlaví:
Bohuzel ne ja bych potreboval jestli jde vratit smazany alias ucet :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi