Obnovení smazané zprávy Vyřešeno
Obnovení smazané zprávy Vyřešeno
Mám email na centrum.cz a omylem jsem i s obvyklou snůškou reklam smazal důležitou zprávu. v koši není tak se chci zeptat jestli se to ještě někam dočasně neukládá?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- martin131
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Obnovení smazané zprávy
to uz asi nepujde...doporucuji ukladat emaily do pc a na webu nechavat vse
WS - i5@2.8Ghz, 4GB RAM, 640GB, Ati Radeon X5850, Se7en
NTB - Intel Atom D525, 4GB RAM, 320GB, Nvidia Ion 2, Se7en
SERVER - P4 2,8 Ghz, 1GB RAM, 320GB, Debian
Ukládání streamovaného videa do počítače pomocí programu VLC
NTB - Intel Atom D525, 4GB RAM, 320GB, Nvidia Ion 2, Se7en
SERVER - P4 2,8 Ghz, 1GB RAM, 320GB, Debian
Ukládání streamovaného videa do počítače pomocí programu VLC
a nevíte někdo kdo pužívá kartu od Trade Technology co bylo alespon v té zprávě? Nebylo tam jen to o měně frekvené jakýchsi XX programů?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, nenapsal jsi důležitou info, jakého email klienta používáš??
Potom taky, před obnovou by asi stálo za to položit otázku, zda-li ztracená INFO stojí za tu práci. Kdysi jsem četl nějaké články o tom, jak outlook neodmazává vymazané zprávy z .pst a že tam stále jsou k nalezení. Pomocí nějakého recovery prográmku by jsi tak mohl .pst prohledat a dát obnovit smazané.....ALE prográmků jsou desítky, většina asi placených - v tvém případě bych asi zkusil stáhnout 1,2 trial verze a zkusil prohledat poštu, pokud nic nenalezneš, potom asi zvážit, jestli ztracenou info třebas nenagoogluješ.
Potom taky, před obnovou by asi stálo za to položit otázku, zda-li ztracená INFO stojí za tu práci. Kdysi jsem četl nějaké články o tom, jak outlook neodmazává vymazané zprávy z .pst a že tam stále jsou k nalezení. Pomocí nějakého recovery prográmku by jsi tak mohl .pst prohledat a dát obnovit smazané.....ALE prográmků jsou desítky, většina asi placených - v tvém případě bych asi zkusil stáhnout 1,2 trial verze a zkusil prohledat poštu, pokud nic nenalezneš, potom asi zvážit, jestli ztracenou info třebas nenagoogluješ.
Rimms
Firefox a co se týče důležitosti tak jsem ji ani nečetl tajk právě nevím. Jen ze začátku bylo napsáno Důležitá zpráva pro zákazníky t-t.....
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
FireFox je emailový klient?
Spíš řekněme, že nepoužíváš žádného, a tudíž máš smůlu. Maily smazané jen přes prohlížeč jsou nenavratitelné..

Spíš řekněme, že nepoužíváš žádného, a tudíž máš smůlu. Maily smazané jen přes prohlížeč jsou nenavratitelné..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No možná chtěl napsat Thunderbird. Tak v tomto případě se obávám, že email bude opravdu ztracený :-S U Outlooku by šance byla...o thunderbirdu jsem neslyšel a pokud to bylo jen přes prohlížeč, je to jasné.
Rimms
Jo mysleljsem jako že nemám žádny a používám jen prohlížeč
Používání jen prohlížeče místo emailového klienta přináší nevýhody:
- při uložení důležitých zpráv může dojít při výpadku na straně serveru ke ztrátě
- smazané zprávy a vysypané z koše nejdou obnovit
- musíš být on-line, při výpadku Netu si nic nepřečteš
- spoléhání se na cizí PC (server), dochází k občasným výpadkům služby, nabourávání se do účtů
- při uložení důležitých zpráv může dojít při výpadku na straně serveru ke ztrátě
- smazané zprávy a vysypané z koše nejdou obnovit
- musíš být on-line, při výpadku Netu si nic nepřečteš
- spoléhání se na cizí PC (server), dochází k občasným výpadkům služby, nabourávání se do účtů
Dobře hnedka přeádím na Outlook
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4286
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:01
-
- 3
- 4247
-
od petr22
30 dub 2025 09:26
-
- 2
- 3690
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15892
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-