Na lamera zaútočili EMO-hackeři?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Na lamera zaútočili EMO-hackeři?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 01 dub 2009 16:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nadpis – oprava kroužku na čárku (předpona zaů neexistuje)
Důvod: nadpis – oprava kroužku na čárku (předpona zaů neexistuje)
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Na lamera zaůtočili EMO-hackeři?
tak to sluvko EMO neni asi stoprocentně vystižné..vím že zastupny znaky/čislice atd/ použivají občas nějací linuxaři ... hackeři atd....jenže nemužu si pomoct ..ale pro mě tam převažujou EMO prvky 

-
- Pohlaví:
Tak Emo je od emocionální a kdoví co s takovým Emo hackerem udělá jaro?

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
EMO = extrémně mastná ofina
[/OT]
EMO = extrémně mastná ofina
[/OT]
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Na lamera zaútočili EMO-hackeři?
Dřív jsem Lamera občas navštívil, 413 t4kh13 s3 př1pr4wy1i minim41n3 0 j3dn0h0 n4vštěwn1ka. Takový humáč odmítám číst.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
no myslím že lepší apríl je na www.youtube.com jen si skuste pustit nějaký video
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Myloš:dýki sa korrekcy gramatyky...
jinak ten lamer myslim souvisi akorat s dneskem....tak bych se moc nebál ... :) tady je mensi seznam odkazu na par april www .... http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=91 ... 6de1881d8e ... zao: ten youtube je mazec :)

Když se chci zpomalit ve čtení, taky si noviny obracím vzhůru nohama. Ale ostatní si asi myslí, že neumím číst 

no když sme u toho tak toto je taky dobrý http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... =Motocykly
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.