Dobrý den, potřebuji poradit s následujícím problémem:
Mám doma dvě PC, jedno domácí a jedno staré v dílně. Obě jsou připojena k internetu přes router D-Link DI-524, domácí kabelem, dílenské přes Wi-Fi. Časem nastala potřeba mít nějaké síťové úložiště na které bych mohl ukládat data a sdílet je mezi oběma PC. Zakoupil jsem tedy univerzální zařízení Welland ME-747AK-SI http://www.welland.com.tw/html/multimedia/747aks.html tento rámeček funguje jako NDAS disk a pro přístup na něj je potřeba mít na každém PC nainstalovaného malého klienta miniSAN. Pokud je na obou počítačích normální W-XP, funguje vše k plné spokojenosti, můj problém je ovšem v tom , že dílenské PC je starý stroj DELL Optiflex GX1, které má s normálními XP problémy. Nainstaloval jsem na něj tedy XP for fundamental PC's což jsou vlastně ořezaná XP upravená přímo Microsoftem pro pomalé počítače. V tomto operačním systému ale nejde spustit klient miniSAN. Najde se někdo kdo by mi poradil co v systému chybí pro správnou funkci klienta, případně dal odkaz na alternativní software?
Disk NDAS + Win XP for fundamental PC's
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1689
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek