Zdravím,
Rozhoduji se, zda můj první web bude ve flashi čí ne
Slyšel jsem, že jsou s tím problémy – jaké?
Prosím o každou radu a tipy na dobré firmy zabívající se tvorbou webu
můj web bude bez CMS a dám hlavně na design a kvalitu
Web ve flashi ANO/NE Vyřešeno
Re: Web ve flashi ANO/NE
Flashové weby bývají často dost nepřístupné. Nejčastěji: nedá se myší označit a kopírovat text (málokdo to dělá proto, aby text odcizil a vydával za vlastní), stránky mívají jednu a tutéž URL, takže není možné odkázat na podstránku a je nutné se vždy proklikávat celou strukturou webu, obzvlášť „kreativní“ jedinci takové dílo vyšperkují otravnými animacemi a ještě otravnějšími zvuky…
Flash je mocná technologie a dává tvůrcům úžesné možnosti – ale také úžasné možnosti udělat absolutně nepužitelnou prasečinu.
Flash je mocná technologie a dává tvůrcům úžesné možnosti – ale také úžasné možnosti udělat absolutně nepužitelnou prasečinu.
- Umíš-li anglicky: 8 Top Problems using Flash in Website Development (v horším případě strojový překlad)
- Flash už z hlediska přístupnosti nemusí být vždy problém
- Pravidla tvorby přístupného webu
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Web ve flashi ANO/NE
Děkuji za užitečné informace
Takže jde spíše o tom, komu svůj požadavek dám, abych z toho neměl nepoužitelný web
Můj web bude jednoduchý, přehledný s minimem galerii
Další možnosti jsou tedy Javascript – dá se obecně říci, že je lepší?
Především optimalizace pro SEO
Takže jde spíše o tom, komu svůj požadavek dám, abych z toho neměl nepoužitelný web
Můj web bude jednoduchý, přehledný s minimem galerii
Další možnosti jsou tedy Javascript – dá se obecně říci, že je lepší?
Především optimalizace pro SEO