Zdravím, chci přejít na nějaký rychlejší internet. Který internet by jste mě doporučili? Ale ne moc drahý! Do tetka jsem platil 420 Kč měsíčně a rychlost byla na prd!
Bydlím na vesnici s názvem Chabaně:-D
Jaký internet ?
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký internet ?
O jaké rychlosti máš asi tak představu?Předpokládám že v Chabani nebude asi kabelovka od UPC
, takže spíše záleží na místních poskytovatelích.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak internet je jen jeden že... pokud ti ten co máš teď nevyhovuje, tak máš smolíka 
Jestli myslíš internetové připojení, tak je třeba být trochu konkrétnější, jako třeba rychlost teď, rychlost chtěná, odezvy atp. Na vesnicích se ale asi budeš muset omezit na místní wifi poskytovatele a kyslíka

Jestli myslíš internetové připojení, tak je třeba být trochu konkrétnější, jako třeba rychlost teď, rychlost chtěná, odezvy atp. Na vesnicích se ale asi budeš muset omezit na místní wifi poskytovatele a kyslíka
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Kouril34
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No to je právě na prd. Tak rychlost stahování je kolem 2mb/s a rychlost nahrávání je 0.5 mb/s takže nic moc teda:-D
Chtěl bych alespoň těch 6 mb nějak tak to stahování. No a co je vlastně ten satelitní internet ? Jak to funguje? a jak je to u toho s rychlostí?
Chtěl bych alespoň těch 6 mb nějak tak to stahování. No a co je vlastně ten satelitní internet ? Jak to funguje? a jak je to u toho s rychlostí?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Satelitní internet - resp internetové připojení (aby mně Žbeky taky nesprdnul
) - může mít stejné parametry jako připojení po kabelu. Jde jen o to, jaké jsou tvoje představy ohledně rychlosti / ceny. Prober si nabídky třeba tady .

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
U satelitů byl ping vždycky na štíru. Fyzika prostě nejde oklamat, ta data letí několik kilometrů na satelit a pak z něj k tobě => pingy jsou kolem 1s, takže třeba on-line hraní s tímto typem připoejní odpadává.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Kouril34
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
aha takže to asi ne :-D já pařím docela dost :-D
No tak to ne já pařím docela dost 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4850
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3125
-
od Alferi