magická koule

...

Moderátor: Mods_senior

teflondon
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

magická koule

Příspěvekod teflondon » 14 led 2011 20:22

http://www.ultrapc.cz/magicka-koule/

Zkuste si to! Pokazde mi to vyslo :smile:

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: magická koule

Příspěvekod X » 14 led 2011 20:25

A co mám tedy vsadit za čísla do sportky? :smile:

AlEDiS
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod AlEDiS » 14 led 2011 20:30

Loools je to fake jak neco ... , vyslo mi 18 po odecteni a objevil se mi tam symbol ktery byl u 19ctky , tak se to spletlo o jeden :D :D :D .
PS : rad bych vedel jestli to nekomu vyslo :D ...

teflondon
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod teflondon » 14 led 2011 20:37

Kecas nebo neumis scitat a odcitat ,me i mym pratelum to pokazde vyslo ,tak nevim v cem je ten figl :D
// tak uz jsem na to prisel,je to jednoduchy princip ,ale zkuste si to nejdrive sami

AlEDiS
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod AlEDiS » 14 led 2011 20:58

Taky mi to vyhazi - mas pravdu , bude to hodne slozite a narocne na mysleni a pocitani coz me moc nejde :lol: , vsimni si ze to mas predem vygenerovane , cisla se stejnymy symboly jsou si nejspis navzajem podobne a vubec nejspis to maji predem vypocitane a aby ty vysledky byli nejak hodne podobne , treba jak bys ziskal souctem vsech cifer a odectenim od puvodniho cisla treba 99,94 atd. :D , davaji to jenom aby to vice prekvailo , kdyz je tam vic moznosti a ve skutecnosti je tam moznych hodnot mnohem mene , nedivil bych se kdyby jich tam bylo jenom par nejak chytre propojenych , ale jak to maji dale vymyslene uz je na me hodne slozite , a taky proto se mi to nechce pocitat , zkusim se zeptat kamarada , ktery ma 150 iq jestli mi to nechce rozlustit a pak dam kdyztak vedet.Jeste diky za dobrou srandu , poslu to vsem kamosum :DDD
/EDIT jaky ? :D , neche se mi nad tim nejak moc myslet , vzdavam se :D :D :D a mel jsem v necem pravdu :D ?

shen477
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod shen477 » 14 led 2011 21:04

Super :D vzdy mi to vyjde , to nechápu :idea: Jak to může asi fungovat? Žeby opravdu magie :shock:
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 14 led 2011 21:05

Už to tady jednou bylo a fígl byl v těch počtech. Nepamatuji si ale jak přesně. Navíc ty symboly se hodně často opakují, takže to není zas takový magic se trefit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

AlEDiS
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod AlEDiS » 14 led 2011 21:07

Je dobrej , ze na to prisel , jen tak me nic nenapada v cem to je a nechce se mi to pocitat ani presne newim s cim zacit :D sem hold kokos :D :lol:

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 14 led 2011 21:18

Fór je v tom, že pokud se od dvojciferného čísla odečte ciferný součet, vyjde vždycky číslo dělitelné devíti a v tabulce je u všech čísel dělitelných devíti stejný symbol.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

AlEDiS
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod AlEDiS » 14 led 2011 21:23

JJ , ono zase neni tak tezke na to prijit , hlavne , kdyz clovek vi jak na to :D , staci videt , ze se ty symboly opakuji u cisel ktere vzdycky vyjdou a vedet vice cisel u kterych vyjdou pro jistotu , tkae vedet , ze nektere nemohou vubec vyjit a zkouset potom spolecny delitel , je to chytre , ale stejne bych asi na to neprisel :D

teflondon
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod teflondon » 14 led 2011 21:27

Presne tak ,ale prozrazovat si to nemusel. Pokazde vyjde nasobek deviti a je u nej stejny symbol, ostatni cisla slouzi jako zasterka. Ale zezacatku jsem to nechapal :smile: A ten kdo to delal je frajer :smile:

AlEDiS
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod AlEDiS » 14 led 2011 21:37

Taky by me moc zajimalo jak slozite to bylo vymyslet , to je tak 2 nasob tezke ne ... :o :o :o
PS : Tem kdo to delal nemoh bejt zadnej loupak :D , nebo jestli to delalo vic lidi nebo nejakej nadprumer. clovek :D

Zpět na “Vše ostatní (inet)”