Zdravím,
Mám taky problém s DVB-T tunerem do USB,mám přehrávač blazer a tuner AF9015.Po drobných problémech s instalací jsem to nakonec dovedl k funkčnosti co se týče komunikace s dálkovým ovládáním,ale stále bez signálu "signál 0% kvalita 0% a to bydlím asi 42Km od pradědu s výhledem na praděd,tak jsem ho nainstaloval synovi na PC a tam signál na malou anténku byl 100%,ale kvalita jen 10%,má pokojík zastrčenej na druhé straně a tak stejně nic nenaladil,tak jsem jeho PC přenesl k sobě,ale stále kvalita 10%.Tak abych zjistil alespon funkčnost toho tuneru,tak jsem ho půjčil kamarádovi at ho vyzkouší a ten mi řekl,že na domovní anténu to naladilo a když bylo nalazeno,tak to přepojil na tu malou anténku co byla u tuneru a sice obraz šel,ale mizerně,musel se třeba držet antény aby to šlo.
Tak jsem to vzal ještě k druhýmu kamošovi,tam to chodilo super,ale na tu anténku zase mizérie.
Nakonec jsem přenesl svůj PC ke kamošovi a signál 0% a kvalita 0% jako u mě doma,tak jsem vyzkoušel v biosu zakázat USB 2.0 a ejhle najednou to šlo signál 100% kvalita 80%,ovšem obraz velice rozkostičkovanej a sekal se,to je jasný,je to pomalý přenos tak jsem to vrátil nazpět na USB 2.0 a opět bez signálu.
Tím jsem přišel na to,že prostě můj port s USB 2.0 s tím nechce komunikovat ale USB 1.0 ano.
Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače i systém,ale bohužel bez úspěchu.Tak nevím co stím.
Přitom třeba fleška jede normálně na USB 2.0.
Ještě musím napsat,že mám win.XP 32bit.
Třeba tohle někomu alespon trochu pomůže se dobrat proč mu to nejede.
Zase problém s TV tunerem do notebookum
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zase problém s TV tunerem do notebookum
Milý kocoure, přečti si Pravidla fóra, zejména tu pasáž, která mluví o vytváření příspěvků, a svůj příspěvek vlož znovu a tak, aby tuto část Pravidel neporušoval. Je to zejména ve tvém zájmu.
EDIT: po diskuzi s kocourem cestou SZ oět odemčeno a odděleno do nového tématu.
EDIT: po diskuzi s kocourem cestou SZ oět odemčeno a odděleno do nového tématu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4368
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06