Program na stažení všech videí danýho uživatele na youtube
Program na stažení všech videí danýho uživatele na youtube
Hoj, je nějakej program kterej by mi stáhnul všechny videa od danýho uživatele na youtube (pokud možno v MP3) abych to nemusel stahovat po jednom?
Just Fucking Google It!
Re: Program na stažení všech videí danýho uživatele na youtu
Pořiď si robota, ten za tebe nejen všechno stáhne, ale i tě nakrmí ... 

X: Fajn když mi ho koupíš..
p3!An: Něco míň složitějšího by nebylo?
p3!An: Něco míň složitějšího by nebylo?
Just Fucking Google It!
Nekoupím, ale můžeš mi ho také koupit.
Ok dej mi na něj peníze a já ti ho koupim.
Just Fucking Google It!
Když jste u těch robotů, mám pro vás tip: Spykee Spy Wi-Fi
Zmíněné články jsem pořádně nečetl, ale nemyslím si, že by to bylo tak složitý. Ale když chceš něco jednoduššího, tak jak myslíš. Stáhni si jDownloader, vlož link ve tvaru http://www.youtube.com/user/VEVO , ignoruj případné chyby, vydrž než moduly načtou veškeré soubory, vyber požadovanou složku s formátem, zaškrtni odsouhlasení podmínek, a hurá do toho
Před chvílí jsem to zkoušel, a mělo by to fungovat.
Zmíněné články jsem pořádně nečetl, ale nemyslím si, že by to bylo tak složitý. Ale když chceš něco jednoduššího, tak jak myslíš. Stáhni si jDownloader, vlož link ve tvaru http://www.youtube.com/user/VEVO , ignoruj případné chyby, vydrž než moduly načtou veškeré soubory, vyber požadovanou složku s formátem, zaškrtni odsouhlasení podmínek, a hurá do toho

Před chvílí jsem to zkoušel, a mělo by to fungovat.
Naposledy upravil(a) p3!An dne 21 říj 2011 22:21, celkem upraveno 1 x.
petaq píše:Ok dej mi na něj peníze a já ti ho koupim.
To jsi na špatné adrese, řekni si Matlafouskovi Kalouskovi

jDownloader mě poslední měsíc vytáčí tím, že neumí korektně stahovat z CZshare

Jo jenže to bych musel bej na stránek těch videí a jelikož ten user má přes 550 videí tak mi tenhle způsob jaksi nevyhovuje. Ty návody na který jsi odkazoval, jeden je pomocí nějakejch scriptů což jsem nějak nepochopil a to druhý je na stažení videí z playlistu což já nechci.
Just Fucking Google It!
Špatně jsi mi porozumněl. Upravil jsem v mém předcházejícím příspěvku odkaz, které by měl posloužit jako ilustrace. Do jDownloaderu vložíš odkaz kanálu uživatele, nikoli odkazy jednotlivých videí.
X: I když nemůžeme po jDownloaderu očekávat zázraky, už jen z principu, že je naprogramován v Javě, nemyslím si, že by měl nějaké větší potíže s CZShare.com. Občas se mi stane, že stahuje nízkou rychlostí, ale to se dá oželet. CZShare manager taky výhrou není. Možná je to jen potíž u mě, ale často mi stáhl 99,9% souboru a začal stagnovat. Jelikož neukládá pouze do jednoho souborů, ale soubory si kouskuje na více dílů, stahování se stává zbytečným, a návrat k prohlížeči je víceméně jistý.
X: I když nemůžeme po jDownloaderu očekávat zázraky, už jen z principu, že je naprogramován v Javě, nemyslím si, že by měl nějaké větší potíže s CZShare.com. Občas se mi stane, že stahuje nízkou rychlostí, ale to se dá oželet. CZShare manager taky výhrou není. Možná je to jen potíž u mě, ale často mi stáhl 99,9% souboru a začal stagnovat. Jelikož neukládá pouze do jednoho souborů, ale soubory si kouskuje na více dílů, stahování se stává zbytečným, a návrat k prohlížeči je víceméně jistý.
A bude to fungovat? To abych rozchodil JDownloader v notebooku.. 

Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X píše:petaq píše:Ok dej mi na něj peníze a já ti ho koupim.
To jsi na špatné adrese, řekni si Matlafouskovi Kalouskovi![]()
jDownloader mě poslední měsíc vytáčí tím, že neumí korektně stahovat z CZshare
FRD ti nevyhovuje?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22
- 6068
-
od echo-cz
Zobrazit poslední příspěvek
23 říj 2024 00:12
-
- 7
- 3886
-
od JosefLasak
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4697
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-
-
- 4
- 3244
-
od Arnold91
02 čer 2025 15:26
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4788
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-