Zdravím. Mám problém s přehrávání hudby na internetu. Mám reprotuktory "GENIUS repro dřevěné SW-HF 5.1 5050 V2 Home Theatre Cherry".
Když pustím muziku, film, hry co mám na disku tak to hraje bez problémů. Ale jak něco pustím na internetu zvuk je chudý(nehraje Subwoofer, a zbytek sestavy hraje tak na 20%) zkoušel jsem instalovat novější adobe flash ale nepomohlo. Neví někdo čím to je ? Děkuji.
Pc reproduktory na "youtube" nehrajou jak by měly Vyřešeno
Pc reproduktory na "youtube" nehrajou jak by měly
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 lis 2011 17:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava překlepu v nadpisu
Důvod: Oprava překlepu v nadpisu
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc reproduktory na "youtube" nehrajou jak by měli
S největší pravděpodobností není zvuk z internetu kódovaný do 5.1.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
To jsem si taky myslel ale kamarád má taky sestavu 5.1 a funguje mu to v pohodě.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Některé reproduktory mají funkce, které dokáží "vynutit" aby hráli všechny reproduktory. Máš správně nastavený ovládací panel?
Jo nastavení ohledně zapojení reproduktorů a nastavených v panelu mám zprávně, několikrát sem to kontroloval, zkoušel sem stahovat nové ovladače a furt nic.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš jde o to, jaký režim máš nastavený: pokud dekodér dostane signál 5.1, přehraje ho jako 5.1, tj. hrají všechny reproduktory. Pokud ale dostane pouze dvoukanál nebo dokonce jen mono, může hrát buďto dvoukanál nebo mono, ale lze taky nastavit režim, při kterém z dvoukanálu nebo mono signálu "dopočítá" buzení pro ostatní kanály.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Teď jsem to moc dobře nepochopil, nastavenej režim ? po prvním připojení sestavy k pc sem nic nenastavoval jen seřazení seproduktorů v realteku. A sestava hrála v pořádku co se týče z discu. Ale přez internet to hraje jak 2.0. Ten režim nastavení najdu kde ?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Někde v nastavení zvukové karty. Je ale možné, že tvoje zvuková karta takový "dopočítávací" režim neumí, realtek neznám. 

Mám právě integrovanou Zvukovku Realtek. Ale příde mi divný že by chtěla jiný režim na přehrávání z pc a zas jinej režim na přehrávání z internetu.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Karta je buďto nastavená v "normálním" režimu, tj. když do ní pustíš stereo, hraje stereo (pouze L a R), když do ní pustíš 5.1, hraje 5.1 (všechny repráky), nebo v "dopočítávacím" režimu, tj. když do ní pustíš stereo, "přepočítá" ho na 5.1. Pokud ti tedy z HDD hraje 5.1 a z internetu pouze stereo, pracuje v "normálním" režimu.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc reproduktory na "youtube" nehrajou jak by měly
Musíš mít zaškrtlou funkci Doplnění reproduktorů. To je ta funkce o které se tu bavíme ale stejně nebudou hrát všechny reproduktory na stejný výkon ale budou hrát.
Re: Pc reproduktory na "youtube" nehrajou jak by měly
Koukal sem do realteku a funkci doplnění repráků tam nemám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1289
-
od p3v4x