Stanovisko Švýcarské vlády ke stahování
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stanovisko Švýcarské vlády ke stahování
Stojí za to si přečíst uvedený článek - http://www.chip.cz/novinky/internet/201 ... ku-realita
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- TheSkeleton
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stanovisko Švýcarské vlády ke stahování
Zajímavé :-).. Určitě je fajn, že tě nebudou stíhat za stahování, ovšem jsem celkem proti legálnímu placeného SW.. Tedy proti tomu, že jsi v podstatě nepostižitelný.. Programátor vynaloží tuny sil na vytvoření slušného programu, chce na tom profitovat, ale nějaký Franta to upne, všichni stahují jak diví a programátor pak nemá na chleba..
Jasně, všichni chceme "svobodný internet", ale ruku na srdce, to je krádež :-) (teď nemyslím stahování, ale nahrávání)
Jasně, všichni chceme "svobodný internet", ale ruku na srdce, to je krádež :-) (teď nemyslím stahování, ale nahrávání)
Life's too short to remove USB safely.
Souhlasím s jedinou výjimkou. Není to krádež. Slovo krádež krásně jitří emoce a je to výborný klacek, kterým někoho můžeš majznout po hlavě, ale to je asi tak všechno.
Nelegální stahování je nelegálním stahováním, nelegální poskytování je nelegálním poskytováním. Krádež je krádeží. Vražda vraždou. Znásilnění znásilněním.
Nelegální stahování je nelegálním stahováním, nelegální poskytování je nelegálním poskytováním. Krádež je krádeží. Vražda vraždou. Znásilnění znásilněním.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
To Skeleton - problém je, že z toho programu dostane programátor celkem prd. Většinu peněz spolyká marketing, vedení a další sr...y. Je to stejné jako s hudbou, tam taky na autora zbyde minimum. Nicméně já jsem spokojen s tím jak je to u nás - zj. hudba a filmy ano, programy ne.
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, podle mě jeto jedno jestli je to legálni či nelegální, ten co umí stahovat, tak si stáhne cokoliv, nezajímáho, že je to nelegální, ten co stahovat neumí a neumí např. s virtuálníma mechanikama, tak si to koupí a ten co stahovat umí, ale bojí se a nemá prachy, tak požádá kámoše. Podle mě je to takto, ale samozřejmě že pro ostatní je to nejspíš jinak a kdyby autora hodně zajímalo jestli je obsah rozmnožený na warezu a dalších webech, tak si to pohlídá. Také s myslím, že když se software uživateli opravdu líbí, tak ho podpoří peněžní částkou a ne hodinovým stahováním, u někoho to však tak není.
PS: Pro mě je nelegální jen uploader...
PS: Pro mě je nelegální jen uploader...
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Skeleton: Slušný program je zdarma 
Švýcaři zase ukázali svoji neutralitu