Dobrý den, měl bych pro vás pořádny ořišek
Přestěhoval sem se do rakouska a bydlim u šéfa v hospodě. Kvůli mě zavedl internet a zrovna to ma i s televizi,telefonem a faxem. Vše je od A1 (řekl bych že je to obdoba 02) Můj problém spočiva v tom že at se snažim jak se snažim nelze se připojit k wifi které tam je. Kabelem se připojim uplně bez problemu, dokonce i bez instalace cd, co k tomu dodavaji, ale wifi nejde ani s instalaci ani bez. Zkoušel jsem naformatovat i celi pc stahnout nové ovladače a pořád nic .Při zadaní hesla mě to napiše Window se nemohl připojit k síti PBS-60197D. Přitom mobili se zde připojí uplně bez problemu. jinak mam win 7 ultimate 64 a notebok je tipicky Asus F5GL-AP031C. Technici z A1 tvrdi že modem je nastaven v pořádku. Pokud by Vás něco napadlo byl bych vám opravdu vděčny,mě už nic nenapada. S pozdravem doktorNaR
problem s připojenim na rakouskou A1
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problem s připojenim na rakouskou A1
Je třeba nakonfigurovat wifi mode ( spíš router ne?). Zadat hesla ap..
To jsi dělal? Dostal si se do něj?
To jsi dělal? Dostal si se do něj?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: problem s připojenim na rakouskou A1
on je to modem s routerem dohromady:-)Je v něm zapojena i televize i telefon i fax a podle krabice je to modem. A vše je nakonfigurovano spravně
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4377
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06