YT sekání
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
YT sekání
zdar lidi, potřebuji poradit, s čím mám začít, když chci předejít sekání na YT videjích, já normálně vždy koukal na videa a u toho na fb chatoval a jelo to bez sekání a pomalu se to zhoršovalo a teď se mi ty videa sekají i na 420p i méně a to když mám otevřené jen YouTube, v počítači nejsou změny a HW není tak low aby to nedal, mám HD kartu ATI sapphire HD 2600XT, procesor 2GHz amd sempron 2800+ a ram 2GB pomožte, čím to zlepšit dříve jsem koukal na videa z her v HD a některé ve Full HD a nesekaly se a teď mám v 420p většinou slow motion a když prohlížím u yt písničky třeba facebook tak se to strašně drhne
-
- Pohlaví:
Re: YT sekání
Pokud se podíváš níže na stránku - Mohlo by vás zajímat, pak uvidíš, že s tím má problémy každý.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
no to mi je jasné, ale přece jen na pracovním počítači u matky v práci jsou o dost horší HW (včetně internetu) a jede jí to všechno včetně herních videí lépe, co mám především vyčistit, nebo já vůbec nevím čím to může být
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V každém případě neuškodí vyčistit PC programem Ccleaner a to i registry (povol jejich zálohu). S pustit kontrolu disku s opravou případných chyb (kontrola proběhne až po restartu PC a je třeba ji nechat proběhnout až do konce. Potom neuškodí defragmentace disku. Neuškodí také vyfoukat prach v PC a ta z chladičů a ventilátorů na procesoru, GK i ostatních v PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
čím tu kontrolu disku?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
udělal jsem čištění disku v CCLEANERU a teď se dělá ten příkazový řádek, ale hned po tom cleaneru to jede když na to YT koukám, ale pokud čekuju u toho fb tak to laguje a to nedělalo každopádně zatím dík dám vědět
-
- Pohlaví:
Ten příkazový řádek se nemůže dělat - ta kontrola proběhne po restartu!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3277
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57