Možnost na splátky
Možnost na splátky
Zdravím vím , že když si člověk chce koupit počítač například na alza,CZC a nebo alfacomp,má možnost zakoupení na splátky.A chtěl jsem se zeptát jestli je to možné v případě kdy si PC budu skládat sám ?
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
-
- Pohlaví:
Re: Možnost na splátky
To je zajímavá otázka. Proč se nezeptáš přímo na CZc. Tam je chat s technikem, ale musíš být registrovaný /?/.
Čus,
chtěl jsem si vzít v CZC.cz kompa na splátky... dát nějakou sumu a zbytek pomocí splátek. Zajišťuje to homecredit a když jsem zjistil, jak je to zdlouhavý, tak jsem to zrušil a koupil jsem to cash ! Možné to je, dokonce i na stránkách czc.cz si můžeš nechat spočítat výši splátek.
chtěl jsem si vzít v CZC.cz kompa na splátky... dát nějakou sumu a zbytek pomocí splátek. Zajišťuje to homecredit a když jsem zjistil, jak je to zdlouhavý, tak jsem to zrušil a koupil jsem to cash ! Možné to je, dokonce i na stránkách czc.cz si můžeš nechat spočítat výši splátek.
MSI Z77A-G43 - Z77, s.1155, DDR3, ATX, Intel i3 - 3220 (3,3 GHz Ivy Bridge, VGA ATI MSI R7850-1GD5/OC 1GB DDR5 HDMI, PCI-E, RAM Kingston 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3B1/4G) HyperX Blu, Seagate SV35.5 ST3500411SV, 3,5", SATA/600, 16MB - 500GB, SEASONIC SS-400ET-F3 400W OEM
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na splátky se nevyplatí nakupovat a už vůbec ne PC techniku. Pokud pořídíš pořádného kompa, tak než jej splatíš, tak už je zastaralý...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Z výše uvedeného logicky vyplývá, že musíme kupovat pořádného kompa každý rok. :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
QOOBE I N100 možnost navýšení ram
od Jandak » 04 říj 2024 11:07 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1217
-
od Zivan