Jak vytvořit e-mail tak, aby se příjemci přímo v textu (v okně přijatých zpráv) objevily obrázky, případně jiná grafika?
Poraďte kde najít nějaký návod nebo existje-li nějaký software.
Dík.
Jak vytvořit e-mail s grafikou?
Re: Jak vytvořit e-mail s grafikou?
Musi to podporovat jak klient, tak email server (coz je v podstate globalne nerealizovatelne).
U nas je to mozne pouzit v ramci Lotus Notes/Domino v ramci firmy, poslat mimo to s grafikou nelze.
U nas je to mozne pouzit v ramci Lotus Notes/Domino v ramci firmy, poslat mimo to s grafikou nelze.
-
- Pohlaví:
Jde to i bez nějakého extra programu, stačí nějaký textový editor, např. Word.
Napíšeš zprávu a do ní vložíš obrázky (CTRL+C/CTRL+V) a pokračuješ ve psaní. Potom to celé označíš CTRL+A, zkopíruješ a vložíš do zprávy e-mailu.
Napíšeš zprávu a do ní vložíš obrázky (CTRL+C/CTRL+V) a pokračuješ ve psaní. Potom to celé označíš CTRL+A, zkopíruješ a vložíš do zprávy e-mailu.
Pokud staci grafika jen v predmetu tak samozrejmne ano
To je ale neco jineho nez jsem psal ja a jak jsem pochopil z prvniho prispevku (prirazeni grafickych symbolu prijemcum/odesilatelum, vkladani grafickych prvku do odesilatele/prijemce a podobne.
To je ale neco jineho nez jsem psal ja a jak jsem pochopil z prvniho prispevku (prirazeni grafickych symbolu prijemcum/odesilatelum, vkladani grafickych prvku do odesilatele/prijemce a podobne.
-
- Pohlaví:
Tak to máš pravdu 
Nicméně nechápu smysl této zbytečnosti.
- toto jsem pochopil špatně.(v okně přijatých zpráv)

Nicméně nechápu smysl této zbytečnosti.

Ja taky ne, ale nekteri uzivatele na tom docela uletavaji a bavi se tim ze v kazdem mailu maji neco jineho - a hrozne se divi, ze kdyz to poslou mimo firmu tak to tam uz neni
Nicmene, kdyz ctu dotaz podruhe tak je to napsane tak ze jsou mozne obe varianty (prijata posta ma i okno s nahledem)
V tom pripade se ale email musi vytvaret v necem co umi text i grafiku vlozit (treba Lotus Notes, Thunderbird nebo Outlook). Pridanim prilohy na seznam.cz vznikne ledacos.

Nicmene, kdyz ctu dotaz podruhe tak je to napsane tak ze jsou mozne obe varianty (prijata posta ma i okno s nahledem)
V tom pripade se ale email musi vytvaret v necem co umi text i grafiku vlozit (treba Lotus Notes, Thunderbird nebo Outlook). Pridanim prilohy na seznam.cz vznikne ledacos.
-
- Pohlaví:
Trochu OT/ Já si kdysi stáhl IncrediMail kde byla nějaká pozadí a spousta pěkných obrázků. Moc pěkně to vypadalo, ale chyba byla v okamžiku kdy ho druhá strana neměla nainstalovaný a to neměl nikdo.
Potom se moje zpráva ztratila ve změti dat.

Potom se moje zpráva ztratila ve změti dat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1574
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13
-
- 0
- 1678
-
od showpayne
02 led 2025 16:49
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2964
-
od atari
26 led 2025 09:16
-
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5294
-
od ski1961
26 srp 2024 15:48
-