Zjištění hesla v PC při přhlašování na internetovém serveru

...

Moderátor: Mods_senior

Karlína
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Zjištění hesla v PC při přhlašování na internetovém serveru

Příspěvekod Karlína » 10 lis 2012 13:26

Dobrý den, potřebuji nutně poradit...nemínim nikomu krást účet..ale stal se mi takový problém..přítel si půjčil s kamarádem můj notebook.. hrali po netu nějaké hry..dnes jsem se přihlásila a šla na FB si psát, jenže jsem si nevšimla, že jeho kamarád byl na facebooku a jeho účet zůstal přihlášený.myslela jsem že je to normálně má stránka..máme společné přátelé a známe tak mě to hned netrklo..první bylo otevřit chat a začít psát..až po odeslání jsem si všimal jiného avataru ..hned jsem účet odhlásila a přihlásila se pod svým.jenže mám problém věco co sem danému člověku psala byly dost soukromé a uvědomila jsem si,ž e po přihlášení je kamarád uvidí a přete si je.potřebuji to vymazat z konverzace ale už se nepřihlásim.vim jen mail..jde z mého pc najít někde to heslo abych se znovu přihlásila a smazala to.klidně celou konverzaci kdy si s dotyčným psal i on.to mi je jedno..jen aby si nepřečet a netrhklo ho co sem tam napsala já.. chci jen vše dát do pořádku.žádný program sem bohužel nenašla díky za rychlé rady

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zjištění hesla v PC při přhlašování na internetovém serv

Příspěvekod guest » 10 lis 2012 13:38

Vítej na PC-Help!

To heslo na svém nb nezjistíš a obávám se že zprávu vymazat nejde. Pokud je ještě v chatovacím okně, pak lze vymazat obsah okna, ale pokud to bylo odeslaná, pak už je to i u příjemce a v historii. Hledal jsem jak to odstranit z historie, ale je tam jenom nabídka archivovat.

Navíc u příjemce to bude vypadat, jako by to odeslal majitel toho účtu, ze kterého si to poslala.

Karlína
nováček
Stav:

Příspěvekod Karlína » 10 lis 2012 13:40

u příjemce mi to nevadí hned poté co jsem se přihlášila na svůj účet sem psala že sem to byla já že se zapoměl u mě dotyčný odhlásit..vymazala bych právě tu konverzaci v okně

guest

Příspěvekod guest » 10 lis 2012 13:46

Jak jsem psal, konverzaci v okně vymažeš, ale v historii zpráv to zůstane. Však si to vyzkoušej. Někomu napiš a odešli to. Potom to v okně vymaž, ale stejně to nejdeš ve zprávách.

Jediné v co můžeš doufat je, že si toho dotyčný nevšimne. Já také když něco píšu, tak už nekoukám co v tom okně je.

Karlína
nováček
Stav:

Příspěvekod Karlína » 10 lis 2012 13:52

no tak ve zpravach by se nekoukl..on si totiž s dotyčným moc nepíše..jednou za uherák.naštěstí..ale nevim zda mu to chatovací okno nezůstane na liště to je to..kdyz mu ještě odpovídal že neví o co jde..logicky protože co sem psala já z účtu kámoše by on nenapsal :-D sem fakt kráva..jenze já si fb taky nechávám přihlášenej tak mě to vůbec nenapadlo..doufám, že si toho při psaný nevšimne..nebo že mu dlouho psát nebude..když tomu doposud tak bylo..

guest

Příspěvekod guest » 10 lis 2012 13:57

No ano, chybama se člověk učí. :lol: Ale na ten facebook pozor, já raději používám Skype anebo ICQ. Zrovna nedávno se stalo že jsem s někým psal a najednou přišlo od kámošky upozornění, že si píšeme na veřejném chatu.
Nevím kde se tam stala chyba, ale najednou to mohli číst všichni přátelé a přátelé přátel. :smile:

Karlína
nováček
Stav:

Příspěvekod Karlína » 10 lis 2012 14:11

no ..je to tam takový nechráněný a některý věci taky nepobírám..nechápu že se účet automaticky po x hodinnové neaktivitě sám neodhlásí jako je tomu u mailu.pak by to bylo vyřešeno a líp i chráněno..já mysela když to bylo z mého pc že někde v keši bo jak se to píše to najdu :-D nebo že najdu program co mi vygeneruje hesla napsaná a úspěšně přihlášená na tom daném serveru..že ten pc si to musel nějak zapamatovat a různé informace co se zasílají z toho serveru tam někde v jsou..doufám, že si ale spíš ničeho nikdo nevšimne :-D

guest

Příspěvekod guest » 10 lis 2012 14:18

Pokud si pisatel to heslo neuloží do Správce hesel a to na cizím počítači asi neudělá /můžeš to zkusit/ pak to nenajdeš.
To bys musela mít předem nainstalovaný KeyLogger.

Karlína
nováček
Stav:

Příspěvekod Karlína » 10 lis 2012 14:21

no to je asi fakt..a ten keylogger pravda že musí být už předem..zpětn po to nejde..kdybych nebyla tak akční a hned se neodhlásila tak sem to mohla vymazat..jenže v tu chvíli prostě sem viděla že sem na cizím účtu a automatika sem se odhlásila a šla na svůj.co bych u něj taky dělalla..nejsem žádnej šmírák..a to byla chyba :-D když sem si uvědomila že si to vlastně přečte..ale tak co už se stalo .uvidim zda bude či nebude reakce..kdyžtak budu zatloukat :-D

Zpět na “Vše ostatní (inet)”