Omlouvám se, lockl jsem tamto téma, netušil jsem, že jsem tak tupý a neumím tedy renderovat.
Mám program VirtualDub a mám video z frapsu, potřebuji vědět, co tam mám kliknout, když jsem dal uložit jako -> AVI soubor tak ten soubor měl pořád stejnou velikost, co tam mám dát, aby se mi to zmenšilo? (tzn. vyrenderovalo?)
Jak renderovat? Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak renderovat?
A ještě mám CD od Vegasu pro, tam to funguje tak, že otevřu v něm video a dám render as a AVi atd?
-
- Pohlaví:
Tak nějak to bude. Já Vegas neznám, ale obecně - musíš si tam nastavit výstupní kvalitu. Já nevím co se používá na trubky, dnes se tu o tom psalo.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
No a v windows media playeru to jde?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
renderovat
-
- Pohlaví:
Kristova noho
WMP je player - přehrávač. Vegas je přímo na to, co potřebuješ. Spojit videa a uložit v přijatelné kvalitě!

Jen trochu slovíčkaření: http://cs.wikipedia.org/wiki/Renderov%C3%A1n%C3%AD
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
To faraon, já vím, ale fakt je to slovíčkaření.
Víme co chce.

-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
achjo, tak co tam mám v tom vegasu kliknout :/ nevím to
začít můžeš u WMM
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B