Tovární nastavení NTB

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Dobrocka.D
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Tovární nastavení NTB

Příspěvekod Dobrocka.D » 06 dub 2014 18:18

Zdravím, mám notebook ASUS K52Jc a nemám k němu instalační DVD a potřeboval bych ho dát zpátky do továrního nastavení, protože mi na něm nejde polovina potřebných věcí. Myslím například grafika (Nvidia 310M), nebo na SD kartu port ani webkamera atd.. Pokud tedy prosím víte co s tím, budu rád :-) Děkuji za odpověď

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Tovární nastavení NTB

Příspěvekod wattmetr » 06 dub 2014 18:23

Vítej na PC-help!

Vše bys měl najít v Manuálu. Pokud ho nemáš, najdeš ho tady http://www.manualowl.com/m/Asus/K52Jc/Manual/261788
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Dobrocka.D
nováček
Stav:

Příspěvekod Dobrocka.D » 06 dub 2014 18:34

Koukl jsem na manuál, ale tam je recovery s DVD. Když dám F9 při startu tak setup mi to nenabídne.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 06 dub 2014 18:45

V manuálu je Setup s Recovery Partition. Jestli Ti to nefunguje, tak se v tom nejspíš už někdo vrtal a Recovery je v čudu. Pak Ti nezbývá, než sehnat Recovery CD/DVD :-(
Zkus se podívat do Správy disků, tam by se měla Recovery Partition objevit. Jestli se neobjeví, zbývá je CD/DVD/Flash apod.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Dobrocka.D
nováček
Stav:

Příspěvekod Dobrocka.D » 06 dub 2014 18:49

Teď sem koukal na správu disků a fakt tam neni záloha :-/ Takže na prd.. Děkuji za pomoc :) Pokusím se někde splašit instalačku..

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 06 dub 2014 18:55

Jestli jsi ten noťas koupil nový a nic jsi s HDD nedělal, měla by tam ta Recovery Partition být. Ne, že bych Ti nevěřil, ale nějak se mi to nezdá.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”