Jak reinstalovat předinstalované Windows 7? Médium nemám * Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak reinstalovat předinstalované Windows 7? Médium nemám *
Zdravím, mám menší problém, je to 4 roky co jsem dostal novou Sestavu s legálním Windows 7 64-bit který byl v PC již předinstalovaný, PC je z Alza.cz, Ale mám malý problém, k PC jsem nedostal žádné CD jelikož Windows už byl předinstalován ale po delší době potřebuje reinstalovat protože už je pomalý, a je zde velký výskyt chyb. Můžete mi nějak poradit ? jediné co jsem k PC dostal je Krabice,manuály a ze strany PC je štítek s Aktivačním kódem Windowsů. Co mám tedy teď dělat ?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 dub 2014 13:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Reinstalace Windows 7“
Důvod: Upřesnění nadpisu „Reinstalace Windows 7“
Re: Jak reinstalovat předinstalované Windows 7? Médium nemá
Mylim, ze by nebyl problem si sehnat instalacku z DVD se stejnou verzi napriklad od kamarada a kod tam zadat. Ale ja sam se ve ¨woknech¨ moc nevyznam, takze si pockej na dalsi rady.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Ano, tohle mi přijde jako nejčistší řešení, souhlasím.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
JJ mám ji zamluvenou u kamaráda, má stejný WIn 7 64bit
takže paráda snad to půjde
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Dub 2014 17:02) ---
CHci se zeptat když mám to CD co teĎ ? Strčit do PC a nějak nainstalovat nebo přes to Boot menu ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Dub 2014 17:02) ---
CHci se zeptat když mám to CD co teĎ ? Strčit do PC a nějak nainstalovat nebo přes to Boot menu ?
"Nějak" nainstalovat určitě určitě ne, uděláš víc škody než užitku. Při stratu PC spusť Bios - obvykle pomocí tlačítka DEL - tam najdi pořadí bootování a jako první (First Boot Device) zvol CD/DVD ROM. pak změny potvrď - obvykle pomocí F10 a Yes - a pozorně sleduj displej a drž se pokynů.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak reinstalovat předinstalované Windows 7? Médium nemá Vyřešeno
Už mám reinstalováno, a znovu nainslalované programy co jsem chtěl, vložil jsem CD, resetl PC, přes F12 vybral že chci načíst CD a poté instaloval
dal jsem naformátovat oba disky C i D a poté nainstaloval a aktivoval Windows a všechno je v pohodě 

Tak muzes oznacit tema za vyresene.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3093
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
-
- 6
- 8174
-
od zeus