invalid partition table
invalid partition table
po instalaci ovladače na interní grafiku mi po restartu pc nenajel win s hlaskou invalid partition table co mám udelat abych neprisel o data a dostal se do win diky
Re: invalid partition table
PC nebo noťas? Můžeš spustit nouzový režim?
Ahoj zdrawim omlouvam se ze ze otravuji ale mam stejny problem mohly by ste mi prosim pomoci? resim to uz asi tyden a porad mi PC nefunguje... 
Chtel sem si zapnout 2hy ucet Quest a kdyz sem restartowal PC tag to hodilo tuto hlasku: Invalid partition table - do nouzoveho rezimu mito nejde ani semi nezobrazi treba to okno windows po startu jen tohle.. jedna se o Stolni PC.. Muzete mi prosim pomoct? predem dekuji moc Martin

Chtel sem si zapnout 2hy ucet Quest a kdyz sem restartowal PC tag to hodilo tuto hlasku: Invalid partition table - do nouzoveho rezimu mito nejde ani semi nezobrazi treba to okno windows po startu jen tohle.. jedna se o Stolni PC.. Muzete mi prosim pomoct? predem dekuji moc Martin
-
- Pohlaví:
I když máš stejný problém, máš si dle Pravidel fora (která si jistě četl) založit vlastní téma. Toto je navíc 2 roky staré!
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jinak se jedná o poškozenou tabulku rozdělení disku. Konkrétně první bajt jednoho ze čtyř záznamů oddílu v primární tabulce rozdělení disku,
který určuje, zda je oddíl aktivní nebo ne, má hodnotu větší než nula (přípustný je pouze rozsah 0 až -128). Může být poškozený celá jeden záznam nebo celá tabulka rozdělení disku.
Ke spuštění boot manageru (ve Winn XP - nt loaderu) tedy vůbec nedojde, proto se ti nezobrazí nabídka F8. S operačním systémem tedy tato chyba vůbec nesouvisí.
Pokud bys byl schopen vyextrahovat mi nějakým nástrojem z LiveCD (např. Hirens Boot CD) MBR sektor do souboru, pak bych to asi opravil. Jinak nemohu sloužit.
Možná by to opravila i utilita Partition Table Doctor.
který určuje, zda je oddíl aktivní nebo ne, má hodnotu větší než nula (přípustný je pouze rozsah 0 až -128). Může být poškozený celá jeden záznam nebo celá tabulka rozdělení disku.
Ke spuštění boot manageru (ve Winn XP - nt loaderu) tedy vůbec nedojde, proto se ti nezobrazí nabídka F8. S operačním systémem tedy tato chyba vůbec nesouvisí.
Pokud bys byl schopen vyextrahovat mi nějakým nástrojem z LiveCD (např. Hirens Boot CD) MBR sektor do souboru, pak bych to asi opravil. Jinak nemohu sloužit.
Možná by to opravila i utilita Partition Table Doctor.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problem s externim diskem - partition Příloha(y)
od JirkaKubec » 02 črc 2025 08:52 » v Problémy s hardwarem - 5
- 1587
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 črc 2025 09:53
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”