Je někde popis služeb Win7?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Je někde popis služeb Win7?

Příspěvekod guest » 22 dub 2014 20:27

Zítra se na to podívám, sice nemám k dispozici odbornou literaturu, ale s Google by to šlo zvládnout.

Je to tak doslova "idiotsky" popsané, že ani nadprůměrně inteligentní a v počítačích i windows alespoň trochu znalý člověk nemá šanci pochopit co vlastně autor chtěl říci

S tím bych si dovolil nesouhlasit, IQ mám 136, v počítačích nejsem vzdělaný, ale umím si najít potřebné informace, případně najít někoho kdo ví kde jsou a zeptat se jeho.

Já vím co tím autor chce říci, např.
- Izolace klíče CNG
to je přece - Izolace klíče CNG. Že nevím co to znamená je pravda, ale kdybych to studoval věděl bych to, nebo měl vědět. A pokud to jako nevzdělanec v oboru chci vědět, vážně se tím zabývat, pak se bez té literatury neobejdu. To je jasné.

Nikdo neví všechno, mně se třeba motá mě a mne a i a y a už mi to bylo několikrát vysvětlováno, ale do halvy to nedostanu. :lol: A to se ptám třeba místního odborníka na jazyk česky Myloše , anebo už zde u nás na to mám přímo doktorku.
Ale stejně když to píši, jistotu nemám.

Ale pokud by tě zajímala jedna konkrétní služba, pak zkus přes SZ požádat šéfa místního HW týmu MiliNesse a věřím že on ti to dokáže vysvětlt, nebo ti dá odkaz na zdroj informací.

Tím netvrdím že to udělá, jenom že to umí!

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Je někde popis služeb Win7?

Příspěvekod zeus » 23 dub 2014 17:18

draxxx píše:Celá ta grupa související se sítí a internetem, což je cca 50% všech služeb...
No zpátky k tématu, namátkové příklady (už jen ty názvy jsou perly):
A hromada dalších.

Ale sdelit nam, u kterych jsi jake nastaveni provedl, toho se asi nedockame...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”