preinstalace Vyřešeno
preinstalace
Dobry den pouzivam ted windows XP, a chci jej nahradit windows 7 home premium, soubezne s tim chci formatovat cely notebook, bouzel mi to ale pri instalaci win nenabizi (format), poradite mi prosim jak nejlepe zformatovat, dekuji Mirek
Re: preinstalace
Jednoduse odstran vsechny oddily, ktere jsou na disku.
-
- Pohlaví:
Re: preinstalace Vyřešeno
Při instalaci musíš vybrat Vlastní/Upřesnit - tam může odstraňovat oddíly, vytvářet nové i formátovat.
A přečti si Pravidla fora, jak má vypadat nadpis!
A přečti si Pravidla fora, jak má vypadat nadpis!
Ahoj mam tam trochu jinou fotku mam tam dve moznosti 1)aktualizovat a 2) aktualizovat au po instalaci , zkousel jsem obe ale ani jedna nenabizi format, za ten nadpis se omlouvam, je nejaka moznost formatovat cely notebook a potom instalovat z usb, dekuji za odpoved
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš z toho DVD nabootovat. Pak se Ti zobrazí plná instalace se všemi možnostmi, včetně ukázané možnosti.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
mam win na usb
-
- Pohlaví:
A abys mohl nabootovat z flešky, musíš nejprve v Biosu nastavit First Boot USB, pokud není výběr po startu na hlavní obrazovce.
Ty Win jsou stažené?
Ty Win jsou stažené?
koupene
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Dub 2014 18:32) ---
zkousel jsem to bootnout pri spousteni ale klavesa delet nefunguje, je jeste jina moznost jak vkrocit do biosu
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Dub 2014 18:32) ---
zkousel jsem to bootnout pri spousteni ale klavesa delet nefunguje, je jeste jina moznost jak vkrocit do biosu
-
- Pohlaví:
Jelikož zde nejsou jasnovidci, pak se konstruktivní odpovědi asi nedočkáš. Do Biosu se v různých zařízení vstupuje různě a zpravidka to je popsáno v manuálu k příslušnému zařízení.
Pokud se manuál zašantročil, dá se často i stáhnout na webu.
Docela mne udivuje, že někdo dovede udělat bootovací flešku s Win, ale má problémy s nabootováním. Je vůbec bootovací?
Pokud se manuál zašantročil, dá se často i stáhnout na webu.
Docela mne udivuje, že někdo dovede udělat bootovací flešku s Win, ale má problémy s nabootováním. Je vůbec bootovací?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”