Ahoj lidi,
kamarádovi, jsem před nedávnem objednával nový PC s Win 8.1 u CZC.cz(konzultoval jsem to zde:http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=128726 ta sestava od Martaba) , zadal jsem sestavení PC. Přišel sestavený a předinstalované Win.Doinstaloval jsem potřebný soft. a bežel v pohod. Asi za týden po normálním vypnutí si druhý den ráno žádal obnovu Win. Tak jsem to udelal a znova doinstaloval potřebný sovt, protože tam nic doinstalované nezůstalo. Dnes mi volal , že se situace opakovala znovu. Může te mi nekdo poradit co s tím? Aby neschtel pořad obnovu systému. Ješte jsem se stím nesetkal. Díky za rady a postřehy. (Olmouvám se za gramatiku, nejde i na klávesnici e s háčkem)
Win 8.1 vyžaduje obnovu systému Vyřešeno
Win 8.1 vyžaduje obnovu systému
HP Pavilion dv6 1230ec, Win. Vista
-
- Pohlaví:
Re: Win 8.1 vyžaduje obnovu systému
Málo informací. Ať kamarád dodá screen té chyby.
Obavam se ze u Windows 8 se rovnou spusti konzole na opravu systemu a moc se to s uzivatelem nebavi.
Co to udela kdyz se to restartuje a vybere se spustit Windows standardnim zpusobem?
Co to udela kdyz se to restartuje a vybere se spustit Windows standardnim zpusobem?
Co si pamatuji, tak jak píse petr22 se rovnou spustí konzole na opravu a neni žádný výber.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nechat nástroj Obnovení systému proběhnout:
http://www.servispckupka.cz/jak_opravit ... ystemu.php
http://www.servispckupka.cz/jak_opravit ... ystemu.php
To je prave to, co je pricinou problemu.
Obvykle jsou tam nejake dialogy, ktere uzivatel musi potvrdit - takze jenom hadam ze nakonec mu to nabidlo obnovu systemu k posledni funkcni konfiguraci pripadne primo do tovarniho nastaveni, coz znamenalo zaroven ztratu veskereho nainstalovaneho sw.
Samo do sebe by to nemelo zpusobit popisovany stav.
Obvykle jsou tam nejake dialogy, ktere uzivatel musi potvrdit - takze jenom hadam ze nakonec mu to nabidlo obnovu systemu k posledni funkcni konfiguraci pripadne primo do tovarniho nastaveni, coz znamenalo zaroven ztratu veskereho nainstalovaneho sw.
Samo do sebe by to nemelo zpusobit popisovany stav.
No to je to, co bych chtel vyřešit. Zjistit příčinu toho proč to PC vyžaduje i když nedošlo k nekorektnímu vypnutí(jako třeba výpadek el. nebo zamrznutí), ale řádnemu ukončení OS.
Zatim co jsem videl tak pricinou byl vadny harddisk.
Re: Win 8.1 vyžaduje obnovu systému Vyřešeno
Me to taky v jednu chvíly napadlo, tak ho proveřím Cryslal diskem a pak se ozvu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2431
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7338
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3247