Zdravím,
W7 nerozpoznávají druhý monitor jako XP. Pokud mám na druhém monitoru spuštěnu nějakou aplikaci, pak, pokud ji na něm ukončím a druhý monitor odpojím, se mi na základním monitoru nezobrazí. Že je spuštěná a běží vidím v náhledu na liště. Takovou prasárnu XP nikdy nedělaly. Jediné řešení, na které jsem přišel je znovu připojit druhý monitor, aplikaci přenést myší na základní a tam ji ukončit. Pak můžu druhý monitor odpojit a aplikace se spustí na základním.
Nevíte o nějakém jednodušším řešení?
W7 program běží na odpojeném monitoru Vyřešeno
Re: W7 program běží na odpojeném monitoru
Jestliže aplikace běží v okně a to není maximalizované (anebo nejde maximalizovat, jako je třeba kalkulačka), můžeš ji podobným způsobem přemístit i bez myši, z klávesnice. Sám jsem toho občas využil, když se mi nějaké okno ztratilo z obrazovky natolik, že ho nebylo za co chytnout.
Alt+Mezerník → P → přesunout kurzorovou šipkou na viditelné místo → ENTER.
Jo, není to moc elegantní, ale pokud se nenajde nějaké jiné řešení, tak aspoň něco.
Alt+Mezerník → P → přesunout kurzorovou šipkou na viditelné místo → ENTER.
Jo, není to moc elegantní, ale pokud se nenajde nějaké jiné řešení, tak aspoň něco.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Re: W7 program běží na odpojeném monitoru
Jedná se o aplikaci, která běží vždy maximalizovaná. A zřejmě proto tvůj postup nefunguje.
-
- Pohlaví:
Re: W7 program běží na odpojeném monitoru Vyřešeno
Tak nakonec je postup tento:
kliknout na ikonu na liště (tím se program stane aktivním) a pomocí kláves Win+Left dostat program na správný monitor.
kliknout na ikonu na liště (tím se program stane aktivním) a pomocí kláves Win+Left dostat program na správný monitor.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 5894
-
od teichmann.ondrej
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:46