Seznam dostupných wifi sítí problikává Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

rozirozi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Seznam dostupných wifi sítí problikává  Vyřešeno

Příspěvekod rozirozi » 27 čer 2014 00:57

Zdravím, vlastním ntb ASUS X550Ca. Win 7 ultimate x64. Nyní k problému:

V momentě, kdy se chci připojit k nějaké wifi síti, mi seznam vyhledaných wifi sítí zmizí a opět se zobrazí a to stále dokola.
Abych to ještě lépe vysvětlil.. u ikonky síly signálu připojení (ikonka internetu vpravo dole) mám zobrazen červený křížek a status: nepřipojeno.

Když na tuto ikonku najedu myší, tak se mi s intervalem 1 sekundy mění status wifi (status této ikonky) mezi "není k dispozici řádné připojení" a "připojení jsou k dispozici". Stejně tak seznam dostupných wifi sítí. Ty se mi díky tomu zobrazí jen na jednu sekundy vždy (zrovna když to píše při "připojení jsou k dispozici"). Poté to zmizí, naběhne status "není k dispozici řádné připojení" a pak zase za sekundu se seznam objeví, pak zase zmizí a tak stále dokola...... prostě to přeblikává...

Jinak wifi připojení funguje. Pokud se mi podaří (během té jedné sekundy) kliknout na nějakou wifi, tak se ntb připojí. Je ovšem nepřípustné aby jsem to dělal tímto stylem. Lépe řečeno, zobrazení dostupných wifi sítí mi opravdu jen na jednu vteřinu nestačí :D

Mám za to, že bude asi problém s ovladačem k wifi adaptéru.

Připadá mi, jako kdybych měl v ntb dva ovladače k wifi, které se stále přepínají (jeden funguje, druhý ne). Ovšem nainstalovaný mám jen jeden ovladač...

Nevíte kde by mohl být problém? díky...

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”