Zdravím,
stal se mi takový zajímavý problém. Po zapnutí PC se mi má aktuální plocha proměnila ve výchozí plochu jako při čerstvé instalaci systému. Nicméně, skrze C:\Users\Lukas\Desktop vidím všechny mé ikonky ve složce, nic se nevymazalo, kromě savů z her, které nemám uloženy na cloudu.
To samé platí pro složku stažené soubory.
Možná se jedná o banalitu, ale raději bych měl vše při starém. Pokoušel jsem prohledat fórum, ale podobný problém jsem nenašel.
Děkuji za jakoukoliv radu.
Plocha se sama "obnovila"
Re: Plocha se sama "obnovila"
No, to jsem zapomněl napsat. Počítač se chová jako kdyby byl čerstvě nainstalován. Čili žádný bod obnovení není.
A vyskytl se další problém. Při stahování čehokoliv z prohlížeče se mi stahovaná věc nezobrazí v žádné složce, jen v seznamu prohlížeče.
A vyskytl se další problém. Při stahování čehokoliv z prohlížeče se mi stahovaná věc nezobrazí v žádné složce, jen v seznamu prohlížeče.
Vzal jsem si radu s instalačním diskem k srdci a rovnou reinstaloval windows. :)
Kdyz se ti to stane znova, tak nebude potreba nic podobneho jako preinstalace nebo oprava Windows.
Puvodne to byl pouze poskozeny uzivatelsky profil, coz je zalezitost na cca 3 minuty. Ale preinstalaci Windows to jde opravit taky, i kdyz zbytecne slozite.
Puvodne to byl pouze poskozeny uzivatelsky profil, coz je zalezitost na cca 3 minuty. Ale preinstalaci Windows to jde opravit taky, i kdyz zbytecne slozite.
A kdyby se to v budoucnu opakovala, jaké je to lehčí řešení? Mimochodem děkuji za tip :)
Uplne nejjednodussi reseni je prekopirovat vsecko co mas v adresari C:\Users\Lukas\ nekam jinam, treba na D:, prihlasit se jako jiny uzivatel s administrativnim opravnenim a smazat slozku C:\Users\Lukas\ Pri dalsim prihlaseni uzivatele Lukas se ti vytvori znova, pak jen nahrajes zpet puvodni obsah - staci jen C:\Users\Lukas\Desktop, C:\Users\Lukas\Favorities a C:\Users\Lukas\Documents. Kdyz neco bude chybet, tak potom i to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry Pi 5 - raspios-bookworm - vzdalena plocha
od L.L » 19 srp 2024 14:44 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 8
- 4365
-
od L.L