Čau,
mám problém. Mám na notebooku (W8.1 64-bit) Viber pro deskop (NEJEDNÁ se o Metro aplikaci). Jenže NB občas půjčuju a nemám Viber jak chránit. Heslo sám o sobě nevyžaduje a po odhlášení je zas potřeba opisovat kód z SMS. Což není vůbec ideální.
Co teď s tím. Nejde nějak přímo ve Windows nastavit, aby pro spuštění programu (=přístupu k souboru viber.exe) bylo vyžadováno heslo? Případně existuje nějaký SW třetích stran, kterej mi neznásilní RAM?
Přes účty ve Windows se mi to úplně řešit nechce, byť pochopitelně administrátorský práva mám.
Nakonec ještě mindfuck. Viber běží na pozadí a stahuje zprávy, případně při přijetí nové zprávy vyplivne upozornění. Šlo by to udělat tak, aby Viber běžel na pozadí a měnil ikonu (=přidával "odznak" k ikoně na hlavním panelu), a heslo bylo vyžadováno jenom přímo pro otevření okna?
Díky.
Nastavení hesla aplikace
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavení hesla aplikace
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Re: Nastavení hesla aplikace
Přes účty ve Windows se mi to úplně řešit nechce,
Proč? Mě to připadá jako nejlepší řešení. Navíc tak znemožníš přístup ke svým datům

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jasně, jenomže už mám tak nějak zaběhlou plochu, s přítelkyní máme promíchaný soubory a notebooku se díky InstantOn v podstatě nikdy úplně nevypíná nebo neodhlašuje. Věčně se odhlašovat když se pohnu od notebooku je prostě crcačka. A doma by to asi taky neprošlo.
Potřeboval bych jenom nějak zazdít ten Viber.
Potřeboval bych jenom nějak zazdít ten Viber.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Jestli mas Admina tak stejne jako pouzijes aplikaci treti strany na zaheslovani neceho tak to stejne rychle odinstalujes.
Odhlasovat? Wow, ja myslel ze Windows zvlada vice instanci prihlasenych uzivatelu... Pri odchodu das jenom Win+L a je to.
Odhlasovat? Wow, ja myslel ze Windows zvlada vice instanci prihlasenych uzivatelu... Pri odchodu das jenom Win+L a je to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4670
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4433
-