Rozhodování - Downradge z Windows 8.1 na Windows 7
Re: Rozhodování - Downradge z Windows 8.1 na Windows 7
To se mi tam někde objeví možnost downgradovat ? Dám čistou instalaci , to je nelegální jo ?
Takže instaloval jsem Windows 7 , Home Premium x64 . Instalace v pořádku (z windows 8.1 se spustila instalace), až do chvíle prvního restartu. Ukázal se BootManager, kde byl Win8.1, a Něco jako Pokračovat v instalaci. Zvolil jsem tedy, bootovalo Win7, jenže pak se to zaseklo a dál nic(jakoby zamrznul obraz,stálo to), jsem si říkal počkám, nic. Vypnul jsem , zapnul, přerušil jsem instalaci (opět v bootmanageru byla moznost), pak se to restartovalo a zas Win 8.1 .Dost mě to štve že to nejde .. Nevíte co s tím ?
EDIT: Možná důležitá informace. Při vybírání disku mě to vyhodilo upozornění že pořadí oddílů na disku nejsou v doporučeném pořadí, více info o instalaci na GPT disky na microsoft.com .. Při instalaci k ntb nebylo nic připojeno.
EDIT: Možná důležitá informace. Při vybírání disku mě to vyhodilo upozornění že pořadí oddílů na disku nejsou v doporučeném pořadí, více info o instalaci na GPT disky na microsoft.com .. Při instalaci k ntb nebylo nic připojeno.
Také jsem nedávno prováděl instalaci Windows 7 místo Windows 8. Pomohlo mi toto video https://www.youtube.com/watch?v=DQf9YqbD8WI
Nepíše to že to nelze nainstalovat ale že to není v doporučeném pořadí. Nechci přijít o Windows 8.1 jelikož smazáním celého disku bych přišel i do recovery od lenova. Nemůže to být něčím jiným to zamrznutí ? Taky instaluji Win7 jen "na zkoušku" jestli opravdu ntb pojede lépe nebo ne, instaluji na jiný oddíl disku 24,7GB velký (myslím že dostatečně velký jen pro holou instalaci). Nicméně díky za radu.
Prostě to nefunguje.Nejde to.Zůstávám u Windows 8.1, bohužel ;-(
Jen poznamenám, že legálně jde stále koupit nejen Win 7, ale i Win XP.
O XP nemám zájem, potřebuju Windows 7 

V tom pripade nezbyva nez bazar nebo Ebay.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8149
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30