Zdravim, cca pred tydnem jsem si reinstaloval w7
Od te doby mam pri hrani her v tmavsich castech pruhy, dale pred 2 dny se mi zacalo pc hodne sekat. Napr jsem zapl prohlizec a sekl se celej pc tak jsem dal ctrl+alt+del a to zcernala obrazovka uplne, proste se ten pc hodne zpomalil a ted kdyz ho chci vypnout tak cekam 5 min a porad je tam napsane vypinani tak ho vypnu normalne tlacitkem,jinak dioda hdd problikava.
Nevi prosim nekdo c s tim?? Diky
zdlouhave vypinani
Re: zdlouhave vypinani
TAK DĚKUJI ZA ODPOVĚDI 
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Zář 2014 14:37) ---
cokoliv co chci open tak se to sekne !! přestane ragovat...něco chci nainstalovat přestane reagovaT!!!!! mam nervy !! a nikdo mi tu neni schopnej ani odpovědeT!! počitač tyden po reinstalu a je uplně nahovno !rozkopu to.

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Zář 2014 14:37) ---
cokoliv co chci open tak se to sekne !! přestane ragovat...něco chci nainstalovat přestane reagovaT!!!!! mam nervy !! a nikdo mi tu neni schopnej ani odpovědeT!! počitač tyden po reinstalu a je uplně nahovno !rozkopu to.
Tak je možné ýe nikdo odpověd neví takže ji nemůýe napsat...
OS je originál ?? x32 nebo x64. Napiš svoji sestavu.
OS je originál ?? x32 nebo x64. Napiš svoji sestavu.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
tak jsme to obnovil v nouzovým a snad se to nebude sekat...aspon den.
-
- Pohlaví:
Chlapče zde lidé radí zdarma a ve svém volném čase, pokud to potřebuješ rychle, pak ti jistě příslušný servis za pár stovek pomůže.TAK DĚKUJI ZA ODPOVĚDI
Proč si přeinstalovával Win?
Sory, ale měl jsme to tu den a nic....to mě potom nasere když chci vypnout pc a vypíná se 15 min..a celkově je to zalagovany jak pes..
JInak jsem to přeinstalovával jako klasickou udržbu po 2 rocích, skárceně měl jsme tam bordel.
JInak jsem to přeinstalovával jako klasickou udržbu po 2 rocích, skárceně měl jsme tam bordel.
-
- Pohlaví:
Jak si to přeinstaloval? Udělal si formát disku, nebo si prostě plácl systém ne ten starý poškozený?
v biosu
nevim dělal to kamoš, ale vždy jsme to tak udělal a nikdy se nic nestalo pak to šlo, aji když se to udělalo tedka to šlo svižně 2 dny pak se to uplně cely jakoby zaseklo.

-
- Pohlaví:
To je zase otázka pro jasnovidce. S Biosem to fakt nemá nic společného. Koukni na Google kde je spousta návodů a přeinstaluj si to sám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2692
-
od VojtouNerCZ
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 15:31