Jak změnit vzhled na Windows 8.1 ?
Jak změnit vzhled na Windows 8.1 ?
Dobrý den, chci se zeptat, jak změnit vzhled na Windows 8.1 tak aby vypadal jako na Windows 7, někde jsem slyšel že to jde tak, že si v PC s Windows 7 přetáhnu složku themes do Windows 8.1, ale nevím jak to bude vypadat, ale chtěl bych aby byl kompletně celý vzhled z Windows 7, jde to ?
-
- Pohlaví:
Re: Jak změnit vzhled na Windows 8.1 ?
Jde to, ale já bych spíš nad nad tím jak to bude vypadat, přemýšlel jak to bude fungovat. Je to sázka do leterie.
Proč myslíš ? Tak jinak viděl jsem to zde viewtopic.php?t=120088&f=46 ale problém je že nevím jak to bude vypadat, ten obrázek co tam nahrál už dávno zmizel.
-
- Pohlaví:
Obrázek asi zmizel z důvodu že nebyl zde v příloze, ale na serveru. Ono to není tak jednoduché, tyto "tapety" "bootovací obrázky" se ti zašijou do registrů a když budou dělat problémy, máš mnoho práce se toho zbavit. Vyzkoušeno na XP.
Ale můžeš mi vysvětlit, proč když máš poslední verzi Win tam cpeš nějaké history?
Ale můžeš mi vysvětlit, proč když máš poslední verzi Win tam cpeš nějaké history?
Protože Windows 8.1 jsou naprosto hnusný, vůbec se mi nelíbí vzhled vůbec to nevypadá moderně, Windows 7 byly daleko lepší jak vzhledově, tak i funkčně, žádný blbí gesta metro nic takového.
-
- Pohlaví:
No vidíš, já měl léta XP a malinko Linux. Nikdy jsem nic jiného nechtěl ale nakonec bal zaskočený Win 8.1. Funguje v pohodě. Ano je to jiné, ale je třeba si zvykat.
To co chceš ty je možné, ale věř mi, že to často udělá paseku a ty se budeš dva měsíce vesele tetelit jak to pěkně fungujem, potom budeš měsíc řešit logy, následně to obnovíš do továrního nastavení a nainsdtaluješ programy. Půl roku uteče jako voda a budeš tam, kde jsi nyní!
To co chceš ty je možné, ale věř mi, že to často udělá paseku a ty se budeš dva měsíce vesele tetelit jak to pěkně fungujem, potom budeš měsíc řešit logy, následně to obnovíš do továrního nastavení a nainsdtaluješ programy. Půl roku uteče jako voda a budeš tam, kde jsi nyní!

- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-