Ahoj, mám na disku s NTFS jednu složku, která se mi momentálně na win7 jeví jako nečitelná - size , karta zabezpečení - červená stop značka -požadované nejsou k dispozici informace nelze zobrazit. Při vstupu: Umístění není dostupné.
Co s tím? Mám tam nějaké fotky. název složky končí tečkou, což je neobvyklé (zadám li při tvoření složky název s tečkou na konci, tak tečka je umazána), mohlo to vzniknou při práci v linuxu - jak se do složky dostanu do té doby, než opět spustím linux a tam tu složku přejmenuji?
Poznámka: ve winhexu (běžícím ve windows) při Open disk složku normálně otevřu a soubory jsou čitelné...
nečitelná složka
-
- Pohlaví:
Re: nečitelná složka
Když ty soubory jsou čitelné, nejde je zkopírovat a vložit do nové složky?
A co tu složku prostě přejmenovat hned? V nějakém programu, který s jejím názvem nemá problém, třeba Total Commander. On totiž Explorer, kterým si ve Widlích zobrazuješ adresáře a soubory, je totální crippleware, já ho používám jen u ubohých strojů kde není nainstalovaný žádný jiný funkční manažer. Naštěstí se mi to jako linuxákovi nestává často 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Hmm, tak zrovna totacmd a xnview s tím neudělají nic. prostě při kliknutí se nic nestane. A "obnovovat" ty soubory pomocí winhexu je takové těžkopádné.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tu slozku prejmenuj v linuxu, ne?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”