Zdravím, předem se omlouvám, jestli nepíšu do správné kategorie, nějak jsem nevěděl, kam to zařadit.
Dostal jsem od přátel disk s tím, že prý jim zmizeli fotky. Jednoduše složka s fotkami zmizela.
Projel jsem to tedy nespočtem SW na obnovu smazaných dat, některé nenašli nic moc, některé našli adresářovou strukturu té složky fotky. Celý rozvětvený strom, tak jak byly fotky řazeny. Nicméně v těch složkách žádné soubory, ani náznak. Photorec jsem zatím nezkoušel, snažím se to obnovit v původním stromu.
Setkal se s tím někdo? Nějaké nápady?
Zmizely fotky, obnovit šly jen prázdné adresáře *
Zmizely fotky, obnovit šly jen prázdné adresáře *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 02 lis 2014 15:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problémy s daty ve windows XP“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problémy s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problémy“ ty problémy nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problémy s daty ve windows XP“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problémy s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problémy“ ty problémy nějak popsat?
Re: Problémy s daty ve windows XP
Tohle se obvykle stane kdyz zmizi adresar a nekoho nenapadne nic chytrejsiho nez ho zalozit znovu, s tim se v nem mozna ta data objevi.
Jedina moznost je pouzit Photo Rec, R-Studio nebo Get Data back bez pouziti souboroveho systemu, tzn full scan disku.
Jedina moznost je pouzit Photo Rec, R-Studio nebo Get Data back bez pouziti souboroveho systemu, tzn full scan disku.
Re: Zmizely fotky, obnovit šly jen prázdné adresáře *
Zkoušel jsem to teda projet Get Data back přímo full scan disku, ale výsledky jsou pořád stejné - prázdné adresáře.
Jediná možnost je tedy zkusit photorec, ale asi tedy také nepomůže. Není možné, aby ty soubory byly nějak skryté a nedokázal je odhalit ani GetDataBack?
PS: Za nadpis se omlouvám, psal jsem ho ve spěchu, příště si na to dám pozor.
Jediná možnost je tedy zkusit photorec, ale asi tedy také nepomůže. Není možné, aby ty soubory byly nějak skryté a nedokázal je odhalit ani GetDataBack?
PS: Za nadpis se omlouvám, psal jsem ho ve spěchu, příště si na to dám pozor.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4397
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 0
- 4140
-
od Kincl6
05 srp 2024 19:45
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2766
-
od petr22
18 pro 2024 23:15
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”