instalace windowsxp home edition
instalace windowsxp home edition
Dobrý den chtěl bych se vás zeptat v čem dělám chybu a co bych měl v biosu změnit při instalaci mi to napiše že nebyli nalezeny hardisky
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Já mohu teď bohužel jenom hádat, ale je možné, že jsi měl původně zavedený RAID svazek, který jsi zničil přepnutím toho módu v BIOSu.
- Ještě bych chtěl vědět, jak to máš nastavené teď.
- Také se koukni do Ovládacích panelů-Systému-Správce zařízení, a tam zkontroluj, zda jsou zobrazeny všechny tvé disky.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Dej si spravu pocitace (pravou na tento pocitac -> spravovat), tam vyber sprava disku (anglicky je to disk management) a podivej se co tam mas... mely by tam byt oba Tvoje disky, a jeden z nich bude ukazan jako naformatovany, druhy bude bud nenaformatovany nebo nebude mit pridelene vubec misto...
z toho neprideleneho / nenaformatovaneho mista pokud ho tam uvidis zkus bud vytvorit logicky oddil, nebo az budes mit vytvoreny nejaky oddil a bude tam ukazan jako nenaformatovany tak ho zformatuj.
nemam tu ted pracovni pc s virtual machine abych Ti to ukazal ale myslim ze to najdes :)
z toho neprideleneho / nenaformatovaneho mista pokud ho tam uvidis zkus bud vytvorit logicky oddil, nebo az budes mit vytvoreny nejaky oddil a bude tam ukazan jako nenaformatovany tak ho zformatuj.
nemam tu ted pracovni pc s virtual machine abych Ti to ukazal ale myslim ze to najdes :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2495
-
od sim20
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 20:07
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4635
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
-
- 1
- 1597
-
od meda2016