máte někdo zkušenost, znalost, vědomost o Microsoftí akci Dvě mouchy?
Na Novinkách i jinde se dá najít článek s tvrzením že Microsoft připravil: "do vyprodání zásob speciální nabídku, v rámci které lze pořídit OEM licenci tohoto systému (W7 Home Premium) i na starý počítač. Časově je nabídka dostupná od 1. prosince 2014 do 31. března 2015. V tomto období můžete zakoupit OEM licenci bez nutnosti nákupu nového počítače, což lze využít nejen k upgradu počítače s Windows XP, ale i k instalaci na počítač, kde není legální operační systém."
Na stránce na kterou článek odkazuje http://www.microsoft.cz/dvemouchy ale samozřejmě není ani slovo o možnosti koupě OEM bez hardware.
Sice jsem našel pár malých e-shopů které nabízí s odkazem na "dvě mouchy" tyto W7 ke koupi samotné ale na známých velkých e-shopech nic takového nevidím.
Tož jsem zapátral na stránkách Microsoftu, že tam naleznu rozhodující informace ale po půl hodině jsem nevyšťáral ani ň.

Je to nějaký mediální blábol, nebo co??? Co může člověk čekat když do toho půjde, bude mít OEM bez dokladu že to koupil s hardwarem, čili nelegální OS...