nejde mi os xp
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nejde mi os xp
Ahojte mam problem s mojim pc mam uz dlho nainstalovany os xp. Teraz mi prestal fungovat pise.mi ze pc dostal nejaki shut down : UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME pod tim su 3 rady jak to zprevpzdnit. Vyskusal som vsetky ist safe mode zas vypisalo to iste. Hardware ziadne nove. A uplne na konci je : STOP 0x000000ED (0x82367E30,0xC0000006,0x00000000,0x00000000 dakujem za rady
Re: nejde mi os xp
Vítej na PC-help!
Vlož sem log z Crystal Disk Info (pomocí Kopírovat - Vložit).
A taky si přečti Pravidla fóra a doplň údaje o Tvém PC.
Vlož sem log z Crystal Disk Info (pomocí Kopírovat - Vložit).
A taky si přečti Pravidla fóra a doplň údaje o Tvém PC.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano doplnim si info ale jak to tu mam dat ked os spustit nejde ?
V tom případě vyndat HDD, vložit jako druhý disk do jiného PC (v rodině, u kamaráda apod.) a zkontrolovat tam.
Z čeho vlastně píšeš sem?
Z čeho vlastně píšeš sem?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tu pisem z mobilu a lendoplnim nedavno sme preinstalovali xp a kamaratktori robi s pc zistil ze odczadza rammozetomat nieco d tim spolocne
Měl jsem problém rozluštit, co mi chceš říci.
Ano, vadná RAM může být příčinou. Ale nevím, co znamená "odchází RAM", měl jsem vždy zato, že buď je funkční nebo ne.
Za vyzkoušení jiné RAM nic nedáš. Jestli máš více modulů, vyzkoušej je po jednom ve všech slotech, třeba tu vadnou objevíš.
Ano, vadná RAM může být příčinou. Ale nevím, co znamená "odchází RAM", měl jsem vždy zato, že buď je funkční nebo ne.
Za vyzkoušení jiné RAM nic nedáš. Jestli máš více modulů, vyzkoušej je po jednom ve všech slotech, třeba tu vadnou objevíš.
-
- Pohlaví:
Nabootoj CD XP a v příkazovem řádku napíš fixboot a fixmbr. Tato závada s RAM nesouvisi
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemůže nalézt disk se systémem. Nejpíše vadný disk. Otestuj jej v jiném PC jako druhý disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”