Zdravím,
nemohl jsem najít stejné téma tak jsem založil nové a prosím o radu.
Mám nainstalovaný nelegální windows 7 home premium 64bit. verzi a vypršela mi už doba kterou jsem měl na aktivaci windowsu. Mám černou obrazovku a rozhozené všechny lišty a rozlišení atd.
Během té doby jsem několikrát aktivoval windows, měnil product key co mi radily známí nebo jsem si našel na internetu. Vždycky to pomohlo a Systém byl aktivován, jenže se doba dále odpočítavala a za pár dní zase naskočila s ubírajícími dny. Ted jak udělám jakoukoli aktivaci tak napíše že je systém aktivován ale pozadí a celý systém je furt stejný :/
Prosím o radu jestli někdo víte, jestli lze ještě aktivovat windows i po uplynutí té doby a popřípadě jak, nebo jestli mám rovnou přeinstalovat windows.
Vypršení doby pro aktivaci win7 Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Vypršení doby pro aktivaci win7
Četl si Pravidla fóra? S warezem zde nepochodíš!
Naposledy upravil(a) guest dne 11 led 2015 14:03, celkem upraveno 1 x.
Vítej na PC-help!
Tak si přečti Pravidla fóra a rovnou si to sám zamkni.
Mám nainstalovaný nelegální windows 7 home premium 64bit
Tak si přečti Pravidla fóra a rovnou si to sám zamkni.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Produktovy klic nemuzes najit na internetu, to fungovalo naposled u Windows XP.
Produktovy klic musi byt NEPOUZITY a MUSI existovat v databazi Microsoftu - tedy musi byt koupeny.
Pokud nemas vlastni klic, tak Windows proste neaktivujes zadanim klice - Microsoft ti na to prijde. To jsi ostatne uz zjistil.
Produktovy klic musi byt NEPOUZITY a MUSI existovat v databazi Microsoftu - tedy musi byt koupeny.
Pokud nemas vlastni klic, tak Windows proste neaktivujes zadanim klice - Microsoft ti na to prijde. To jsi ostatne uz zjistil.
Re: Vypršení doby pro aktivaci win7 Vyřešeno
Zamykám; přečti si pravidla, nelegální software tady opravdu neřešíme.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Co jako první udělat přenos tel čísla nebo aktivaci sim
od p3v4x » 04 říj 2024 15:26 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3305
-