Zdravím všechny.
Něco jsem posral ve windowsech, a nevím co s tím.
Mám notebook Lenovo G580 silver black nebo tak něco.
Něco jsem podělal a když chci dát jakékoli nastavení přes start menu, tak se mi to automaticky stáhne na lištu na ploše, a nespustí se to. Když kliknu na panelu na to nastavení , tak se to hned zase na tu lištu stáhne.
Když jsem to dal přes "HLEDAT"
-> Hledat : http://ctrlv.cz/1Rq5 napsal jsem tam tovární, a kliknul na obnovení PC.
-> Výsledek : http://ctrlv.cz/gnLQ ... .To samé platí i proto, když jdu do start menu, dám změnit obrázek účtu a všechna nastavení ve start menu nejdou.
Kdo mi poradí jak, nevím jak moc mu budu vděčný za to, co pro mě udělá. Je to pro mě fakt duležité, děkuju za veškeré odpovědi!
Windows 8 / Nejde spustit nastavení?
-
- Pohlaví:
Re: Windows 8 / Nejde spustit nastavení?
Vítej na PC-HELP!
1. Obrázky se vkládají sem jako příloha. Přece si nemyslíš, že budeme klikat na odkazy ukazující bůhvíkam na bůhvíco a riskovat nakažení svých počítačů?!
2. Co se stane, když v příkazovém řádku spustíš "control timedate.cpl" ?
1. Obrázky se vkládají sem jako příloha. Přece si nemyslíš, že budeme klikat na odkazy ukazující bůhvíkam na bůhvíco a riskovat nakažení svých počítačů?!
2. Co se stane, když v příkazovém řádku spustíš "control timedate.cpl" ?
Spustí se nastavní data a času. To mi nedělá problém. Dělá mi problém nastavení jako ve start menu.
- Btw. Promiňte.
- Btw. Promiňte.
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
1. Aktualizuj veškeré ovladače
2. Do příkazového řádku napiš "sfc /scannow" (bez úvozovek), pro najití a opravení možných chyb v systému.
3. Pošli do sekce HiJackThis výstup z programu s tímtéž názvem.
2. Do příkazového řádku napiš "sfc /scannow" (bez úvozovek), pro najití a opravení možných chyb v systému.
3. Pošli do sekce HiJackThis výstup z programu s tímtéž názvem.
Teď mi to napsalo, že musím být správce aby jsem mohl používat consoli a SFV nástroje, přitom mám účet jen jeden na tomto NTB.
Promiňte, že tak otravuju, ale nevím si s tím fakt rady.
Promiňte, že tak otravuju, ale nevím si s tím fakt rady.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Do vyhledávacího pole v nabídce Start napiš "cmd" (bez úvozovek). Poté, klikni na onu nalezenou položku pravým tlačítkem myši a z nabídky zvol možnost Spustit jako správce.
Nemáš-li zapnutou službu vyhledávání, přesuň se do adresáře %System32 ("C:\Windows\System32"), zde terminál se stejným názvem ("cmd") vyhledej a odtud ho spusť se správcovskými oprávněními.
Nemáš-li zapnutou službu vyhledávání, přesuň se do adresáře %System32 ("C:\Windows\System32"), zde terminál se stejným názvem ("cmd") vyhledej a odtud ho spusť se správcovskými oprávněními.
-
- Pohlaví:
Stačí pravoklik na cmd a spustit jako Správce.
vím že to je možnost na nic ale stalo se mi něco podobného a pomohlo mi Recovery... podle mně je to poslední volba když nic takhle nepomůže..
//Edit = Recovery je přeinstalace windowsu. Měl sem to v počítači jak je BOOT tak sem tam měl možnost Recovery / nevím jestli to má každý PC
//Edit = Recovery je přeinstalace windowsu. Měl sem to v počítači jak je BOOT tak sem tam měl možnost Recovery / nevím jestli to má každý PC
Naposledy upravil(a) Kuchyy dne 16 led 2015 14:41, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
A co je na těch obrázcích se dozvíme?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě se zeptám: Spustíš-li OS v režimu nouzovém (windows.microsoft.com/cs-cz/windows/start-computer-safe-mode), pořád potíže přetrvávají?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1708
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 19:41