Zdravím,
mám takový problem, mám v počítači legální windows a přesto mi to píše, že mám nelegální. Už jsem to zkoušela pomocí tohohle návodu co je na tomhle foru( viewtopic.php?f=46&t=54495 ) a stejně mí to pořád píše, že mám nelegální windows. Při tom, když jsme to ověřovali napsalo nam to, že to proběhlo úspěšně. Nemůžeme kvůli tomu ani aktualizovat počítač...
děkuju a omlouvám se, jestli to píšu špatně :)
jinak mám Win 7
Tato kopie Windows není pravá
-
- Pohlaví:
Re: Tato kopie Windows není pravá
ano už několikrát ale vždy když jsem to stahovala napsalo mi to: instalace aktualizace se nezdařila. informace o chybě 0xc80003F3c.... 

- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj,
Měl jsem podobný problém. Provedl jsem instalaci OS a prošel ověřováním. Druhý den mi to vyhodilo okno, že nepoužívám pravou kopii. Zavolal jsem na podporu a tam ověřili moje ID instalace a požádali mě o opětovné zadání ověřovacího kódu. Vše proběhlo v pořádku a druhý den znovu. Pak už měl systém i problém s instalací aktualizací.
Celé se to vyřešilo až přeinstalací OS. Ale to je pouze moje zkušenost, tvůj problém se třeba bude dát vyřešit nějak jinak. :)
Měl jsem podobný problém. Provedl jsem instalaci OS a prošel ověřováním. Druhý den mi to vyhodilo okno, že nepoužívám pravou kopii. Zavolal jsem na podporu a tam ověřili moje ID instalace a požádali mě o opětovné zadání ověřovacího kódu. Vše proběhlo v pořádku a druhý den znovu. Pak už měl systém i problém s instalací aktualizací.
Celé se to vyřešilo až přeinstalací OS. Ale to je pouze moje zkušenost, tvůj problém se třeba bude dát vyřešit nějak jinak. :)
ach jo :/ ale děkuju moc :)
Ahoj a můzete mi někdo poradit, co s tím, když mam po restartu uplně prázdnou plochu a v rohu tuto hlášku?
Stalo se to po tom, co jsem klikla na možnost instalace win10.... Díky
Stalo se to po tom, co jsem klikla na možnost instalace win10.... Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2762
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
-
- 6
- 8031
-
od zeus