Windows 10 a virtual pc
Windows 10 a virtual pc
Ahoj, stáhl jsem si windows 10(ze stránek mirosoftu) a chtěl sem je zkusit na virtual pc. Stáhl sem si přímo od microsoftu virtual pc. Jenže když windows 10 spustím, začínají se načítat a poté mi to napíše že můj pc musí být opraven protože nemám 64bit procesor. Což je samozdřejmě blbost. Mám momentálně win 7 64bit a běží bez jakéhokoliv problému. Zkoušel sem i zvednout pamět pro ram na 4GB a stejně mi to píše to stejný. Vše mám nastavené přesně podle návodů. Vím, že žádat vás o radu aniž by jste viděli nastavení atd... je jako chtít po vás věštit. Ale jde mi o to zda se někdo s tímhle problémem již nesetkal a neví co případně s tím. Díky za jakoukoliv pomoc.(instalovat jako nový os rozhodně nechci,chci si je pouze vyzkoušet)
Re: Windows 10 a virtual pc
A stahl jsi 64 bitové ja stahl 32 bitové a nepodporoval mi to procesor no také jsem nemohl nastavit 4gb ram sice požadavky jsou na 32 bit 1gb ram ale je to blbost
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Stáhl sem 64bit. Takové základní chyby už nějaký ten měsíc nedělám
právěže mám vše přesně podle návodů které sou na internetu, zkoušel sem i různě měnit nastavení, ale vždycky mi to spadne s tou hláškou...

-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
Mám několik nápadů:
1. Jedná se o myšlenku nejjednodušeji realizovatelnou - stáhnout Windows 10 32bit.
2. Zkontroluj v BIOSU, zda máš povolenou virtualizaci - také lze její nastavení zkontrolovat stáhnutím jiného, také 64 bitového, operačního systému (nejlépe nějaké Linuxové distribuce) a jeho následném spuštění ve VirtualBoxu (zavede-li se, hledej příčinu potíže v samotném dodaném softwaru; jinak v oné virtualizaci).
PS: Čerpal jsem ze zdroje na https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=1&t=62339
1. Jedná se o myšlenku nejjednodušeji realizovatelnou - stáhnout Windows 10 32bit.
2. Zkontroluj v BIOSU, zda máš povolenou virtualizaci - také lze její nastavení zkontrolovat stáhnutím jiného, také 64 bitového, operačního systému (nejlépe nějaké Linuxové distribuce) a jeho následném spuštění ve VirtualBoxu (zavede-li se, hledej příčinu potíže v samotném dodaném softwaru; jinak v oné virtualizaci).
PS: Čerpal jsem ze zdroje na https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=1&t=62339
Moje zkušenost (podotýkám, že nechci paušalizovat): Win 10 něběhají na Virtual PC. Snažil jsem se 2 dny a prostě vždy vyskočí chyba instalace a nejde to.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7846
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30