Win7 High Contrast Restore

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Karpaty
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Win7 High Contrast Restore

Příspěvekod Karpaty » 28 led 2015 17:04

Po zapnutí a vypnutí High Contrast sa nastavenie aplikácií Google, Word, Thunderbird, explorer a ostatných nevrátilo.
Naďalej zobrazuje biele písmo na čiernom podklade a čo je najhoršie, na mnohých položkách dokonca biele písmo
na bielom podklade, čo samozrejme nie je vôbec vidno. Niektoré ikony zas čierne na čiernom podklade tiež nevidno.
Reset PC nepomáha.

Reklama
guest

Re: Win7 High Contrast Restore

Příspěvekod guest » 28 led 2015 17:12

Vítej na PC-Help!

Předně napiš jaký máš systém a co si s tím tropil. To co píšeš jsem nikdy nepotřeboval.

Karpaty
nováček
Stav:

Příspěvekod Karpaty » 28 led 2015 21:36

Mám MS Windows 7 Professional na stolnom PC. Pretože mám problémy so zrakom chcel som vyskúšať High Contrast theme (v Ease of Access) s klávesovou kombináciou: leftALT+leftSHIFT+PRINT SCREEN. Základná obrazovka mi prešla do čierno/bieleho módu čo bolo naozaj kontrastnejšie, ale keď som otvoril nejakú aplikáciu tak som sa zhrozil. Message texty ku lištám po nabehnutí myšou, nápisy v tabuľkách, názvy fajlov v exploreroch, riadok Predmet e-mailu po vyplnení a pod.: biele písmo na bielom podklade - neviditeľné. Napríklad v TablEdit-e tabukách čierne písmo na čiernom podklade - tiež neviditeľné.
Po opätovnom stlačení kombinácie leftALT+leftSHIFT+PRINT SCREEN sa základná obrazovka (plocha) vrátila do pôvodného zobrazovania, ale vo všetkých aplikáciach táto hrôza zostala. PC som resetoval, napríklad TablEdit som odstránil pomocou Iobitunistaler aj s funkciou Power a znova nainštaloval, ale nepomohlo to. Bohužiaľ nemám predošlý bod obnovy pre System Restore. Mám tri HD. OS Win7 mám na C: disku, aplikácie mám naínštalované na E: disku a dáta mám na F: disku. Veľmi Vám ďakujem za ochotu pomôcť.

Karpaty
nováček
Stav:

Příspěvekod Karpaty » 29 led 2015 11:46

Riešenie: Pravým tlačidlom na plochu - Personalize - Windows Classic (alebo basic) a aplikácie sa vrátili do štandardného zobrazenia, okrem Google.
Po aplikácii SCAN so všetkými funkciami v Advansed System Care aj Google sa napravil.

Na anglických stránkach sú doporučenia ako túto službu High Contrast theme spolu s celým Ease of Access radšej odstrániť.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • High-end Gaming PC do 70K Příloha(y)
    od Punchmade » 18 led 2025 21:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    2524
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    19 led 2025 11:33
  • náhodné lagy(skoro zamrzání) high-end PC při hraní
    od mk2442 » 29 pro 2024 21:37 » v Hry