Zakazat automaticky restart ve Windows 7 Home
Zakazat automaticky restart ve Windows 7 Home
Jak zakazat automaticky restart po stazeni aktualizaci ve Windows 7 Home? Na internetu jsem si nasel dva zpusoby. Jeden zahrnuje gpedit.msc, kterej v my verzi Windows neni. Druhy zahrnuje regedit a upraveni hodnoty HKEY_LOCAL_MACHINE \Software\Policies \Microsoft\Windows \WindowsUpdate\AU - NoAutoRebootWithLoggedOnUsers. Ja se ale dostanu akorat sem: HKEY_LOCAL_MACHINE \Software\Policies \Microsoft\Windows - podadresar WindowsUpdate\AU tu vubec nemam.
-
- Pohlaví:
Re: Zakazat automaticky restart ve Windows 7 Home
K čemu to má sloužit? pokud nerestartuješ, nebudou aktualizace správně nainstalované a udělá to jenom binec.
Protoze se mi pak stava, ze mi bezi nejakej program, kterej dela nejakou praci (momentalne obnovuje data na disku), ja na nekolik hodin odejdu, mezitim se mi stahne aktualizace a komp se sam od sebe restartuje, cimz cela ta operace prerusi (kdyz u pocitace nesedite a nekliknete na "odlozit restart", k restartu dojde automaticky). A ja ji musim delat celou znova a ztratim tak nekolik hodin. Jasne, muzu si nastavit manualni instalovani aktualizaci, ale prijemnejsi by bylo vypnout automatickej restart a nechat restart na mne, az to uznam za vhodne.
-
- Pohlaví:
U aktualizací lze nastavit aby se na restart zeptala.Momentálně nevím jak, kontroluju PC a nemůžu moc hledat.
Jde to takhle, ale to se mi bohuzel nepodarilo (viz uvodni prispevek):
http://technet.idnes.cz/rychly-tip-zaka ... ftware_pka
http://technet.idnes.cz/rychly-tip-zaka ... ftware_pka
-
- Pohlaví:
Nevím jak je to dnes, ale dříve aktualizace byly tuším každé druhé úterý, to se přece dá ohlídat.
Ono jde totiž o to, že když ty aktualizece nainstaluješ, nerestartuješ a dále pokračuješ v práci na PC, pak to nemusí dobře fungovat. Ale je to tvoje volba.
Ono jde totiž o to, že když ty aktualizece nainstaluješ, nerestartuješ a dále pokračuješ v práci na PC, pak to nemusí dobře fungovat. Ale je to tvoje volba.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
cuaron píše:Ja se ale dostanu akorat sem: HKEY_LOCAL_MACHINE \Software\Policies \Microsoft\Windows - podadresar WindowsUpdate\AU tu vubec nemam.
A vytvorit je te nenapadlo?!
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4764
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18630
-
od Peťa
12 pro 2024 13:55
-
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4718
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
-
- 2
- 2338
-
od sasshrek