Příspěvekod gajo64 » 11 úno 2015 19:53
Tak za prvé, "maroda" mám doma, tady píši z práce (a capslock vypínám :) ).
Za druhé, nevím, co mám po příchodu domů vlastně udělat, když mi radíte dva.
Mám tedy provést operaci s "cmd"?
A já jsem asi opravdu natvrdlý, když mi není jasné, co máš na mysli tím "první řádek kodu nahoře...". jaký kod to má být?
(možná se mi teď řehtáš, jaká že to lata s tebou komunikuje, no já jsem vážně jen mačkač a docela je mi to líto..., a zasloužím si to podle včeho. Na oplátku bych tě třeba mohl naučit foti a posléze dobře pracovat s Photoshopem. Tam už taková lata nejsem :) )
Nebo zatřetí, mám do mechaniky opravdu strčit svůj originální instalační disk Win 7 a nechat PC nabootovat z něj?
Jak pak mohu konkrétně, pomocí tohoto opravit systém?
K čemu mne, po vložení disku a restartu systém vlastně vyzve?
Dá se taková to oprava provést, ikdyž zachovám stávající systém ve stavu, jaký je a nebudu provádět "complete delete"
Začtvrté, docela rád bych si zvýšil IT level, no kde? Samo od sebe mi to při čtení literatury a časopisů jen tak do palice neleze.
A za páté, až mi jednoho krásného dne poběží opět systém, jako hodinky, jako před časem, je potřeba při práci se CCleanerem pouštět i opravy registrů?
Využíval jsem téměř pokaždé jistoty v podobě uložení kopií, před následnou opravou, no kopie mi posléze byly také prd platné, když je nešlo žádným způsobem použít a "oživit" stejně jako body obnovy...