Problém s RAM vo Windows 7
Problém s RAM vo Windows 7
Systém windows mi prideľuje iba 750 MB ram do aplikácie teda CSGO a pritom mám 8GB RAM. Neviete ako to opraviť?
Re: Problém s RAM vo Windows 7
System neprideluje, aplikace si bere sama - a nejspis vic nepotrebuje.
Navic 32bitova aplikace stejne nedokaze vyuzit vic nez 2 GB RAM.
Navic 32bitova aplikace stejne nedokaze vyuzit vic nez 2 GB RAM.
A nedá sa nejako nastaviť koľko si aplikácia zoberie ram ?
Pokud si víc sama nebere, tak jí víc asi nepotřebuje, kdyby potřebovala, tak by si kus volné paměti pro sebe "ukousla"
Děkuju za vaše názory a rady. 

U nekterych aplikaci to jde omezit, ale tem aplikacim to muze zacit vadit kdyz nemohou pouzit kolik pameti potrebuji (lagy, sekani, padani).
Obecne ale nemuzes aplikaci vnutit vic pameti, nez sama potrebuje - pametove naroky se meni s tim, v jakem hra bezi rozliseni a kolik ma nacteno hernich dat. Konkretne CS GO si vezme kolem 1 GB RAM a vic zkratka nepotrebuje - te hre zkratka nic nechybi, i kdybys ji vnutil vic pameti, ve hre se to nijak neprojevi.
A jak jsem rikal, 32bitova aplikace si vic nez 2 GB RAM vzit nemuze. Proto spousta narocnejsich her vyzaduje 64bit Windows, protoze jim 2 GB RAM nestaci.
Obecne ale nemuzes aplikaci vnutit vic pameti, nez sama potrebuje - pametove naroky se meni s tim, v jakem hra bezi rozliseni a kolik ma nacteno hernich dat. Konkretne CS GO si vezme kolem 1 GB RAM a vic zkratka nepotrebuje - te hre zkratka nic nechybi, i kdybys ji vnutil vic pameti, ve hre se to nijak neprojevi.
A jak jsem rikal, 32bitova aplikace si vic nez 2 GB RAM vzit nemuze. Proto spousta narocnejsich her vyzaduje 64bit Windows, protoze jim 2 GB RAM nestaci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8074
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30