Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak se připojit na proxy (aby všechny aplikace jely přes něj)?
Díky za odpovědi
Proxy Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Proxy
Zadat adresu proxy bud primo do aplikace, nebo pouzit napr. Proxifier.
Nicmene pouziti proxy je snadno detekovatelne, pokud chces pouzit proxy na obejiti treba blokace na IP adresu tak pres proxy to nepujde nejspis take, protoze adresy znamych verejnych proxy jsou blokovane jako prvni.
Nicmene pouziti proxy je snadno detekovatelne, pokud chces pouzit proxy na obejiti treba blokace na IP adresu tak pres proxy to nepujde nejspis take, protoze adresy znamych verejnych proxy jsou blokovane jako prvni.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Chci to na obejití banu na ts3 serveru, známé proxy nemám, udělal jsem si vlastní na vpsku..
Zkusím ten proxifier, díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Bře 2015 13:06) ---
Tak nic, bohužel to zrovna tsko nebere
Zkusím ten proxifier, díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Bře 2015 13:06) ---
Tak nic, bohužel to zrovna tsko nebere
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, zkus to podle tohoto návodu: https://www.youtube.com/watch?v=f7YoSx9nc-w
Ten postup je relativně jednoduchý a mně funguje, tak tobě to snad půjde taky :)
Ten postup je relativně jednoduchý a mně funguje, tak tobě to snad půjde taky :)
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Mockrát díky, funguje :)
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”